• 2019. május 23.
A kedves, de kissé szertelen mackó immár belakta londoni otthonát, azonban a kalandokat még nem unta meg.

  • 2019. május 23.
Május 23 és június 3 között, kapcsolódva a gyereknaphoz, a MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhető lesz a Da Vinci csatorna műsora.
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.
  • 2019. május 16.
A férfiak nagy része két dologról szokott álmodozni: a lányról, akibe szerelmes és arról, hogy szuper képességei vannak.
  • 2019. május 13.
Az egész világ figyelte a híreket, amikor 33 chilei bányász rekedt a föld alatt és hatalmas összefogással igyekeztek megmenteni őket.

Az örökség – a Bizonyítás című film a Paramount Channel műsorában

  • 2019. március 11.

Szüleink génjeiből sok jó tulajdonságot örökölhetünk, de sajnos olykor bajt is hozhatnak ránk.

Kép forrása: https://port.hu/ Kép forrása: https://port.hu/

Catherine édesapja zseniális matematikus volt, minden ezzel járó nehézséggel. Szelleme, ha szárnyalt, akkor fantasztikus dolgokra volt képes, de volt egy nagyon bizonytalan, labilis oldala is. Lánya hosszú éveken át viselte lelkiismeretesen a gondját, vigyázott rá.

Apja halála nagyon megviseli Catherine-t, nagy kérdés, hogy mihez kezdjen most az életével. Pont ezen aggódik a nővére, Claire is, aki úgy gondolja, hogy az ő irányítására van szüksége a testvérének.
És megjelenik apja egykori tanítványa Hal, aki úgy gondolja, hogy a tanára után megmaradt rengeteg jegyzet valami fontos matematikai felfedezést tartalmazhat. Hal és Catherine – aki maga is szépreményű matematikusnak indult annak idején – nekiáll a jegyzetek feldolgozásának. És közben Catherine egyre nyugtalanabban gondol arra, hogy ő vajon mennyit örökölt apja átlagon felüli képességeiből, és azok őrá is olyan hatással lesznek-e.
A Bizonyítás című filmet március 12-én, kedden, 18 óra 55 perces kezdéssel nézhetik meg a Paramount Channel műsorában.

Oldal tetejére
});