• 2019. július 22.

Van, amikor el kell fogadni, hogy valami véget ért és nyitottnak lenni arra, ami ezután következik.
  • 2019. július 17.
Akik szeretik a népszerűséget, azok élvezik azt is, ha rajongóik vannak. Kivéve, ha ez a rajongás már beteges.
  • 2019. július 15.
Mindenki elgondolta már, hogy miként bosszulná meg, ha valaki a szeretteit bántaná.
  • 2019. július 11.
Egy olyan műalkotás felbukkanása, amelyik egy vagyont érhet, sok mindenki fantáziáját megmozgatja.

Az egyik kutya, a másik eb – A kis kedvencek titkos élete című film a Super TV2 műsorában

  • 2019. július 8.

Akinek van háziállata, biztosan nehéz szívvel hagyja egyedül a kedvencét.

 Kép forrása: http://est.hu Kép forrása: http://est.hu

Azt tudjuk, hogy milyen jó érzés, amikor hazaérkezve egy boldog kis állat fogad minket, aki örül, hogy végre megérkezett a gazdi. De mi történhet reggelente, amikor elindulunk otthonról? Szomorkodik az állatunk, esetleg egész nap csak ránk vár?

Erre a fontos kérdésre kaphatunk választ, ha megnézzük A kis kedvencek titkos élete című animációs filmet. És ha hihetünk az alkotás készítőinek, akkor kutyusaink, macskáink és egyéb háziállataink igen változatos programmal töltik az szabadidejüket. Van, aki valóban búslakodik, ha egyedül hagyják, mások azonban kifejezetten örülnek neki. Ebben a filmben például egészen komoly csapatok vannak,akik közös szórakozással töltik a napot.
Max gazdája pedig úgy gondolja, hogy jó lesz, ha kis kedvence társat kap, így egyik nap egy új kutyával állít haza. Max viszont egyáltalán nem örül az új lakótársnak, aki ráadásul jóval nagyobb nála. Hamarosan azonban össze kell fogniuk, hogy kimásszanak a slamasztikából. És kiderül, hogy bizony jobb, ha segítik egymást.
A kis kedvencek titkos élete című filmet július 10-én, szerdán, 22 órai kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére