• 2020. június 3.
Aki komolyan veszi a feladatát, az mindig felkészül előre és gyakorol.

  • 2020. június 1.
Néha az ember azt érzi, hogy változtatásra van szüksége az élete folytatásához.
  • 2020. május 29.
Premierekkel kedveskedik a Cartoon Network a gyermeknapon a nézőinek
  • 2020. május 28.
Olykor bizony elkél némi segítség, hogy az ember ne szerencsétlenkedjen a randevún.
  • 2020. május 24.
Walter White azt gondolta, hogy már nincsen vesztenivalója. De lehet, hogy tévedett.

Az egyik kutya, a másik eb – A kis kedvencek titkos élete című film a Super TV2 műsorában

  • 2019. július 8.

Akinek van háziállata, biztosan nehéz szívvel hagyja egyedül a kedvencét.

 Kép forrása: http://est.hu Kép forrása: http://est.hu

Azt tudjuk, hogy milyen jó érzés, amikor hazaérkezve egy boldog kis állat fogad minket, aki örül, hogy végre megérkezett a gazdi. De mi történhet reggelente, amikor elindulunk otthonról? Szomorkodik az állatunk, esetleg egész nap csak ránk vár?

Erre a fontos kérdésre kaphatunk választ, ha megnézzük A kis kedvencek titkos élete című animációs filmet. És ha hihetünk az alkotás készítőinek, akkor kutyusaink, macskáink és egyéb háziállataink igen változatos programmal töltik az szabadidejüket. Van, aki valóban búslakodik, ha egyedül hagyják, mások azonban kifejezetten örülnek neki. Ebben a filmben például egészen komoly csapatok vannak,akik közös szórakozással töltik a napot.
Max gazdája pedig úgy gondolja, hogy jó lesz, ha kis kedvence társat kap, így egyik nap egy új kutyával állít haza. Max viszont egyáltalán nem örül az új lakótársnak, aki ráadásul jóval nagyobb nála. Hamarosan azonban össze kell fogniuk, hogy kimásszanak a slamasztikából. És kiderül, hogy bizony jobb, ha segítik egymást.
A kis kedvencek titkos élete című filmet július 10-én, szerdán, 22 órai kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére