• 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
  • 2018. november 8.
A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.
  • 2018. november 5.
Sokan szeretnének sztárrá válni, de a legtöbben már az út elején feladják a küzdelmet, amikor rájönnek, hogy egy nagyon kemény kihívás vár rájuk.
  • 2018. október 31.
Vannak történetek, amelyeket már csak azért is szívesen néz meg az ember, mert olyan környezetben játszódnak, amelyet ritkán láthatunk.

A szerelem vak - a Túl jó nő a csajom című sorozat a Prime műsorában

  • 2018. április 5.


Akik nem igazán sikeresek a szerelemben, sokszor szívesen menekülnek regények olvasásába vagy filmek nézésébe, mert ott mindenkivel megtörténhet a csoda, mindenkit megtalálhat a boldogság.

Kép forrása: https://mozi.24.hu/ Kép forrása: https://mozi.24.hu/

Kirk már annak is örülne, ha egy teljesen átlagos srác lehetne. Ő azonban vézna, ügyetlen és csúnya is. A lehető legrosszabb is megtörténik vele: még a szülei is többre tartják a környezetében élőket (például a házisárkány volt barátnőjét, sőt, még annak új pasiját is). Nyugodtan mondhatjuk, hogy innen szép nyerni, de az életben pontosan az a szép, hogy minden változhat, süthet a nap még arra is, aki addig csak az árnyékos oldalon járt.

Kirk repülőtéri biztonsági őrként dolgozik - álmaiban pedig pilótaként hódítja meg a kék eget és szebbik nemet -, és egy napon egy elhagyott mobiltelefon révén összeismerkedik Molly-val, egy igazán csinos lánnyal.

A sikeres Molly egyáltalán nem illik első ránézésre a lúzerként elkönyvelt Kirk-re, ennek ellenére érdeklődést mutat a srác iránt. Izgalmas kérdés, hogy mit látott meg Molly a fiúban és hogy meddig fog tartani ez a vonzalom.

Azt gondolom, hogy a férfiak két nagy részre oszthatóak: az egyik fél megelégszik egy teljesen hétköznapi, de rendes és gondos feleséggel, míg a másik rész bombázó partnerre vágyik, aki után megfordul a város, ha végig megy a főutcán. A tévénézők meg jó eséllyel kellemes kikapcsolódásra, szórakozásra és boldog befejezésre vágynak. Reméljük, hogy ez a film minden szempontból kellemes választás lesz vasárnap estére.

A Túl jó nő a csajom című film megtekinthető a Prime műsorában április 8.-kán, vasárnap, este 21 órai kezdéssel. A Prime műsora elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});