• 2020. március 26.
Egy királyi családba beházasodni pont annyira lehet vonzó, mint ijesztő is.
  • 2020. március 23.
A túl jól hangzó ajánlatok gyakran okoznak csalódást.
  • 2020. március 23.
Újra elérhetővé teszi oktatási célú saját gyártású műsorait a Spektrum.
  • 2020. március 19.
Vannak, akik jobban érzik magukat a természetben, mint egy városban.
  • 2020. március 18.
2020. március 18-tól egészen április 14-ig a MinDig TV Extra Családi és Alapcsomagjának felhasználói is hozzáférhetnek a Filmbox Premium műsoraihoz.

A nagy lehetőség – A banki meló című A Film+ műsorában

  • 2020. február 24.

Amire elsőre egy nagyon jó ötletnek tűnik, később sok galibát okozhat.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

Terry számára egy banki meló nem azt jelenti, hogy bejár majd naponta dolgozni egy bankfiókba, hanem egy jó kis rablást, ami talán élete nagy fogása is lehet. Terry bár részt vett már néhány zűrös dologban, de az igazán nagy balhé még elkerülte, és egy ideje már rendes állampolgárként éli az életét. Most viszont úgy érzi, hogy ez lehet a nagy lehetőség, amikor végre szinte léphet, rendezheti az adósságát és új, jobb életet kezdhet. Terry nem buta gyerek, alaposan megtervezi az akciót és összeszedi hozzá a szükséges csapatot. Az elején minden szépen halad, de azután kiderül, hogy a széfekből lopott holmik között van valami, ami jó néhány ember fantáziáját megmozgatta, és ők bármire hajlandóak a megszerzéséért.
Terry és csapat hirtelen több tűz közé kerül, és miközben próbálják megérteni a helyzetet, arra is figyelniük kell, hogy megéljék a holnapot is.
A végén mindenki hatalmas veszteségekkel száll ki a buliból, igazi nyertesnek csak az tekinthető, aki életben van és nem tartóztatta le a rendőrség.

A banki meló című filmet február 25-én, kedden, 21 órai kezdéssel láthatják a film+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában.

Oldal tetejére