• 2020. március 26.
Egy királyi családba beházasodni pont annyira lehet vonzó, mint ijesztő is.
  • 2020. március 23.
A túl jól hangzó ajánlatok gyakran okoznak csalódást.
  • 2020. március 23.
Újra elérhetővé teszi oktatási célú saját gyártású műsorait a Spektrum.
  • 2020. március 19.
Vannak, akik jobban érzik magukat a természetben, mint egy városban.
  • 2020. március 18.
2020. március 18-tól egészen április 14-ig a MinDig TV Extra Családi és Alapcsomagjának felhasználói is hozzáférhetnek a Filmbox Premium műsoraihoz.

A közösség ereje – az Ultraviolet sorozat az AXN műsorában

  • 2020. február 10.

Olykor egy amatőr összefogás is nagy eredményeket képes elérni.

Kép forrása: https://www.axn.pl/ Kép forrása: https://www.axn.pl/

Aleksandra „Ola” Serafin személyes okokból hazaköltözik Londonból a szülővárosába, a lengyelországi Łódźba. Itt próbálja meg új életét felépíteni. Az egyik este szemtanúja lesz egy halálestnek, amelyiket öngyilkosságként kezel a rendőrség. A nőnek azonban gyanús lesz néhány részlet, mely alapján bűncselekményre gyanakszik.

Miután a rendőrség lezártnak tekinti az ügyet, és nem látok okot további nyomozásra, Ola saját maga próbálja meg kideríteni az igazságot. Az interneten keresve talál rá arra az amatőrökből álló csoportra, az Ultravioletre, amelyik a legmodernebb módszerek használatával old meg olyan ügyeket, amelyeket a rendőrség nem volt képes. Ma már a világhálón rengeteg információ elérhető, és jóformán bárki számára hozzáférhető a legmodernebb technológia is, így egyes területeken kezd elmosódni a határ a profi szakemberek és a lelkes műkedvelők között.

Az Ultraviolet sorozat epizódjait szerda esténként, 21 órai kezdéssel nézhetik meg, dupla epizódokkal az AXN műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére