• 2020. szeptember 21.
Még a legnehezebb felfogású diák is sikeres lesz, ha elég sokat foglalkoznak vele.
  • 2020. szeptember 17.
Ha valaki barlangtúrára indul, akkor jó, ha néhány szabályt betart.
  • 2020. szeptember 14.
Egy étterem konyhájában állandóan nagy a sürgés-forgás, mindig történik valami.
  • 2020. szeptember 10.
Bűnesetek mindenhol történnek, még Oxfordban is.
  • 2020. szeptember 7.
Minden történetnek jót tesz, ha csodálatos környezetben játszódik.

Kódolatlan hetek a TV2 Média Csoport csatornáin!

  • 2018. március 29.

Március 29. és április 11. között Super TV2 és március 29-től április 4-ig pedig a Kiwi TV

Március 29. és április 11. között kódolatlanul érhető el a Super TV2. Szintén március 29-től április 4-ig pedig a Kiwi TV-t érhető el korlátlanul a MinDig TV nézők számára több mint 750 ezer háztartásban.

A TV2 Média Csoport és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a megadott időszakokban az alábbi csatornák foghatók kódolatlanul a MinDig TV nézők számára:

Super TV2: március 29. - április 11.

Kiwi TV: március 29. - április 4.

A Super TV2 nemcsak a húsvéti szünetben, hanem utána is izgalmas szórakozást és kikapcsolódást kínál a család minden tagja számára. A kiemelt időszakban a csatorna az esti műsorsávban az amerikai blockbusterekre helyezi a hangsúlyt, legyen szó vígjátékról, romantikus történetről, drámáról, vagy akciófilmről, de a csatornán látható a népszerű napi sorozat, a Jóban Rosszban is.

A romantikus vígjátékok kedvelői többet között az Aloha című országos tévépremierjét nézhetik meg március 30-án Bradley Cooper és Emma Stone főszereplésével. Április 2-án a Koszorúslányok Melissa McCarthy-val az élen kínál felhőtlen szórakozást. Aki inkább romantikus drámára vágyna, az április 11-én a mára már klasszikussá vált P.S. I love You című filmet tekintheti meg, amelynek főszerepeiben Hilary Swanket és Gerard Butlert láthatjuk. Akik inkább a klasszikus amerikai vígjátékokat kedvelik, azoknak április 7-én a Gagyi mami I, II-t ajánljuk Martin Lawrence-el a főszerepben. Akciófilmekben sem lesz hiány. Április 8-án érkezik az Elveszett frigyláda fosztogatói és az Indiana Jones és a végzet temploma Harrison Ford főszereplésével.

A kódolatlan időszakban Will Smith és Tommy Lee Jones földönkívüli izgalmakat is hoz a Men in Black sötét zsaruk 3 című akció-sci-fivel.

A tavaszi szünidőben a jól ismert kedvencek mellett, az animációs filmek legjobbjait is elhozza a Kiwi TV. A gyerekcsatorna kínálatában, reggel 9 órakor és este 20 órakor a legnépszerűbb mesék hőseivel találkozhatnak a gyerekek, akik a Kiwi TV-re kapcsolnak.

Március 29-én csütörtökön a majomkerekség legjobb pilótáival találkozhatnak a kicsik, a Csimpilótákat 20 órától láthatják, majd másnap este ugyanebben az időben Norman, egy fura kissrác veszi fel a harcot zombikkal, szellemekkel és boszorkányokkal a ParaNorman című animációs vígjátékban. Szombaton este a Nagyon vadon 2., húsvétvasárnap a Kung Fu Panda 2., húsvéthétfőn pedig a Turbó lesz műsoron. Április 3-án kedden este a Szörnyek az űrlények ellen című animációs sorozatot vetíti a Kiwi TV, majd másnap Verne, a teknőc és barátai veszik fel a harcot egy óriási zöld bokorral, a Túl a sövényen szintén 20 órától kezdődik. Április 5-én Z, a hangya hódítja meg a gyönyörű Bala hercegnőt, majd 6-án pénteken egy viking tinédzser főszereplésével az Így neveld a sárkányodat lesz látható. A tavaszi szünet utolsó két napját a Nagyon vadon 3. és A Simpson család – A film zárja. A régi kedvencek mellett - Hupikék törpikék, Én kicsi pónim, Littlest pet shop - új sorozatok is képernyőn lesznek: indul a Sissi hercegnő kalandjai második évada, jönnek a Percy és a tigris mesék, de megismerkedhetnek a gyerekek George-dzsal, a Bajkeverő majommal, valamint a Mása meséivel is.

Csatorna

Programhely

Multiplex

Super TV2

20.

D

Kiwi TV

45.

D

A két csatorna a lenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére