• 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
  • 2018. november 8.
A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.
  • 2018. november 5.
Sokan szeretnének sztárrá válni, de a legtöbben már az út elején feladják a küzdelmet, amikor rájönnek, hogy egy nagyon kemény kihívás vár rájuk.
  • 2018. október 31.
Vannak történetek, amelyeket már csak azért is szívesen néz meg az ember, mert olyan környezetben játszódnak, amelyet ritkán láthatunk.

A MinDig TV Extra előfizetői számára kódolatlanul lesz elérhető a Filmbox Prémium csatorna április 13. és május 02-ig.

  • 2018. április 12.

A FilmBox csatornák filmeket és sorozatokat kínálnak a nap 24 órájában, reklámok és megszakítások nélkül

Ismerje meg a Filmbox Prémium csatorna minőségi filmkínálatát

A kódolatlan időszak egy hete is számtalan izgalmas filmet ígér, de nézzük először rögtön az előttünk álló hétvége gazdag kínálatát.

Szombat este - 20 óra 10 perces kezdéssel - látható a Felmentő ítélet című norvég drámasorozat első epizódja, melynek főszereplője Ázsiában lett sikeres üzletember. Egy nap azonban megkeresik a szülővárosából, hogy segítsen egy helyi vállalat gazdasági helyreállításában. A férfi úgy tér haza, hogy a családjának fogalma sincs arról, hogy húsz évvel korábban elítéltek a középiskolai szerelme megölésének vádjával, igaz, később felmentették. A sorozat részeit egymást követő esténként – ugyanebben az idősávban – vetíti a csatorna.

Vasárnap délben pedig a Vincent és én című családi film lehet egy ebéd utáni kellemes program. A film főszereplője Joey, egy 13 éves kanadai lány, aki megszállott rajongója Vincent van Gogh művészetének. A festő virágos képei segítettek Joey-nak, hogy súlyos betegségéből kigyógyuljon. Különös tehetségének köszönhetően, a kislány úgy fest, mintha maga van Gogh alkotná a képeket. Ez a tehetség azonban olyan embereknek is feltűnik, akik szándékai komoly veszélybe sodorják a lányt.

Vasárnap késő este – 23 óra 5 perces kezdéssel - pedig egy norvég thriller, a Szörnyeteg borzongathatja meg azokat, akik nem félősek.
Hedda Hersoug nyomozó belefáradva a bűn üldözésébe, azért tér vissza a szülővárosába, hogy végre nyugodt, egészen hétköznapi életet élhessen. Amikor azonban egy fiatal lánynak nyoma veszik, a lány barátját pedig holtan találják, kénytelen újra munkába állni, hogy a helyi rendőrfelügyelővel összefogva megállítsák a sorozatgyilkost.
A skandináv krimik komoly rajongótábort tudhatnak maguk mögött – joggal -, így remélhetjük, hogy ezúttal is egy izgalmas, csavaros és társadalomkritikától sem mentes filmet láthatunk.

Április 24-től pedig folytatódik a nagysikerü "Az ifjú pápa" című sorozat is. Egy kitalált történet az első amerikai pápáról, Lenny Belardo- ról. XIII. Piusz Pápa számos intézkedésével sokkolja a Vatikánt és folyamatos harcot vív ellenlábasaival. Fő segítője Mary nővér, aki felnevelte az árva Belardo-t és nem csak segíti megszerezni neki a pápaságot, de ő lesz a Pápa személyi titkára is.

Jó szórakozást kívánunk!


Oldal tetejére
});