Szoftverfrissítés

Jelen tárhelyen a mindigTV által bevizsgált és elfogadott - tehát mindigTV matricát viselő - vevődekóderek helyszíni szoftverfrissítéséhez szükséges információk és fájlok találhatóak. Ezek közvetlenül az eszközök gyártóitól vagy magyarországi forgalmazóitól származnak, és a magyarországi igények szerint fejlesztett szoftverek legfrissebb verzióit tartalmazzák.

A mindigTV követelményei szerint az eszközök helyszíni szoftverfrissítésének lehetősége opcionális tulajdonság, ezt a gyártóknak nem kötelező implementálniuk. A vevődekóderek gyártói / forgalmazói és az Antenna Hungária között létrejött megállapodás értelmében, azoknak a matricás eszközöknek a szoftverei, amelyeket a felhasználók nem frissítenek saját kezűleg, vagy a helyszíni frissítés nem is lehetséges, levegőn keresztüli szoftverfrissítés (OTA vagy más néven DVB-SSU) útján fognak frissülni. Amennyiben ez szükségessé válik, a különböző vevőtípusok levegőn keresztüli frissítésének időpontját az eszközök gyártói / forgalmazói és az Antenna Hungária között létrejövő megállapodás határozza meg.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az itt található szoftvereket saját felelősségére töltheti le a vevőkészülékére. A készülékben esetlegesen bekövetkező nem kívánt változásért vagy kárért az Antenna Hungária Zrt. nem vállal felelősségét!

Alcor készülékek frissítése Columbia készülékek frissítése DPS készülékek frissítése Optibox készülékek frissítése Storng készülékek frissítése Synaps készülékek frissítése Telefunken készülékek frissítése Wayteq készülékek frissítése

Oldal tetejére