Antenna Tájoló applikáció

Az ingyenes mobilapplikáció a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatások vételéhez nyújt segítséget, mivel a tájoló funkció segíti az antennairány megfelelő beállítását. Nincs más dolga, mint a kamerát addig forgatni, amíg a térképről kiválasztott adó neve megjelenik és a képernyő közepén látható kör zöld színűre vált.

Az Antenna Tájoló applikáció a földfelszíni digitális televízióműsor-szórás adásainak (MinDig TV és MinDig TV Extra) vételéhez nyújt technikai segítséget. Alkalmazásával könnyen beállíthatjuk az adások vételéhez szükséges szélessávú UHF (Ultra High Frequency – a rádióhullámok 300 MHz-től 3 GHz-ig terjedő skálája) kültéri vagy beltéri antennánkat.


Hogyan használja az applikációt?

  • A beírt cím vagy GPS koordináták alapján, a térképen megjelennek az adott helyszínen (lekérdezés helyén) elérhető adók.
  • Az ezen a nézeten kiválasztott adó neve alapján, a térképes megjelenítésben nézheti meg, hogy mely programcsomagok érhetők el az adóról.
  • A térképen az elérhető adókon megjelenő számok (1-4) az ajánlott adósorrendet jelölik.


Fontos tudni: Az applikáció használata adatforgalmat generálhat! Az alkalmazás csak a magyarországi adóhálózatot tartalmazza!


Az applikáció itt érhető el:

Felhasználói tájékoztató

Oldal tetejére