mindiGO TV

Minden, ami szórakozás!

Nézze kedvenc csatornáit mobiltelefonon vagy számítógépen a megújult mindiGO TV szolgáltatással!

A mindiGO TV az Antenna Hungária interneten keresztül elérhető tartalomszolgáltatása, amiben egyes televíziós csatornák adása nézhető számítógépen, vagy mobil applikáción keresztül. A korábbi MinDigTV Applikáció helyébe lépő, nevében, funkcióikban és tartalmilag is megújult szolgáltatást egy egyszerű regisztráció után ingyenesen használhatják a felhasználók. A szolgáltatásban a MinDig TV Extra előfizetőknek plusz csatornákat is elérhetővé teszünk, a kártyaszám megadása után ezek a felhasználók ingyenesen elérhetik a csomagjukban szereplő csatornák azon részét, amelynek online terjesztéséhez az adott csatorna hozzájárult.


Új designnal, új funkciókkal, előfizethető tartalmakkal, folyamatosan frissülő kínálattal várjuk régi és új felhasználóinkat:


  • Élő televízióadások: A megújult szolgáltatás segítségével az ingyenesen elérhető 17 televízió-csatorna (M1, M2, Duna, M4 Sport, M5, Duna World, Hír TV, Life, Balaton TV, Heti TV, FIX TV, Izaura TV, Zenebutik, FEM3, D1, Bónum, PAX TV) mellett a MinDig TV Extra előfizetéssel, a kínálatban szereplő további 40 csatornához is díjmentesen hozzáférhet. Négyre bővült azoknak a csatornáknak a száma, melyek csak a mindiGO TV online kínálatában érhetők el. Nézze kedvenc műsorait élőben, bárhol is legyen az országban!
  • Folyamatosan frissülő videotéka: Böngésszen a videós tartalmak között minden nap videótárban, vagy nézze vissza kedvenc műsorait hét napig a megújult műsorújságból
  • Előfizethető tartalmak: Több előfizetéses csomagot is kínál a mindiGO TV az ingyenes csomagokon felül. Az MTVA Videotárban klasszikus sorozatokat és filmeket nézhetnek meg az előfizetők. Az Epic csomag három különleges csatornát tartalmaz. Az Epic Drama csatornán jelentős események, nagy emberek és óriási drámák, viharos szenvedélyek, árulások történetei várják nap, mint nap a nézőket. A Viasat Nature természetfilm- és állatvilág csatorna, a Viasat Explore pedig elsősorban a sportok, extrém műsorok kedvelőinek kínál merész, vakmerő kalandokat. Szabadidő sport csomagunkat pedig a vitorlázás, a lovaglás, a horgászat és az online játékok kedvelőinek ajánljuk (Nautical Channel, HorseTV, Fishing&Hunting, GameToon HD). A Sony Mozicsomag, a Sony Pictures Television öt népszerű csatornája mellett (VIASAT3, VIASAT6, AXN, Sony Movie Channel, Sony Max) az AXN Now folyamatosan frissülő videótárát is tartalmazza, amelyben olyan műsorok érhetők el, mint a SWAT – Különleges egység, 200 első randi, Profilozók, Az újonc és az Életfogytig zsaru. Szabadidő és Sport csomag a vitorlázás, a lovaglás, a horgászat és az online játékok kedvelőinek szóló csomag (Nautical Channel, Class Horse TV, Fishing&Hunting, GameToon HD) A TV2 Videótár egy havonta részben megújuló videótár mesefilm sorozatokkal és a TV2 saját gyártású szórakoztatóműsoraival, sorozataival. A csomagot kizárólag Extrás előfizetők vásárolhatják meg kártyaszámuk megadását követően.
  • A weboldalon online bankkártyás fizetési lehetőség biztosított az ügyfelek részére, a mobil applikációban pedig applikáción belüli vásárlás érhető el.
  • Több mint 60 televízió műsorújsága: Nézze meg a programok tartalmának részletes leírását, és keressen rá kedvenc műsoraira!
  • Emlékeztető funkció: Nem fog lekésni kedvenc filmjeiről, sportműsorairól, ugyanis beállítástól függően a műsor indulása előtt értesítést kaphat telefonjára. Állítson be emlékeztetőt!
  • Kedvencek funkció: Jelölje be kedvenc csatornáit, és érje el azokat egy kattintással!


Regisztráljon most és és nézze kedvenc tv műsorait mobilon vagy számítógépen bárhol, bármikor!


Az első alkalommal, kérjük adja meg adatait, hogy rendszerünk regisztrálni tudja. Ezt követően már az Ön által megadott e-mail cím és jelszó segítségével tud majd bejelentkezni. A szolgáltatással kapcsolatos gyakori kérdések a linkre kattintva érhetőek el.


Töltse le az applikációt az alábbi linkeken:

További friss információt a mindiGO TV facebook oldalán talál

Az alkalmazás folyamatos fejlesztése érdekében kíváncsiak vagyunk felhasználóink véleményére. Ha hibát tapasztal, vagy megosztaná velünk véleményét, írjon az tv@mindigo.hu e-mail címre. Fontos, hogy pontosan fogalmazza meg, mit tapasztal, és nevezze meg eszközének típusát és az operációs rendszerének verziószámát. Köszönjük!

OLVASSON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET A MINDIG TV APPLIKÁCIÓRÓL!

Oldal tetejére