Chromecast

Android és iOS eszközökön van rá lehetőség, hogy Chromecast segítségével a MinDig TV Applikációban indított adásokat és videókat pár könnyed mozdulattal áttegye televíziója képernyőjére, így az okoseszközön megszokott tartalmakat nézze akár a lakás legnagyobb képernyőjén is.

Mire van szükségem?

 1. egy Chromecast eszközre, amely csatlakoztatva van TV készülékéhez (a Chromecast használatához és beállításához részletes információkat talál angol nyelven)
 2. arra, hogy a Chromecast eszköz és a MinDig TV mobil alkalmazást futtató készüléke ugyan arra a Wifi hálózaton legyen

Hogyan használjam?

Android:

 1. Töltse le a MinDig TV mobil alkalmazást a Google Play-ből.
 2. Készülékén a Wifi beállításoknál válassza azt a Wifi hálózatot, amelyet a Chromecast is használ. (Amennyiben nem tudja, melyik az, TV készülékén váltson át a Chromecast eszközre. Az eszköz neve alatt találja, milyen Wifi hálózatra csatlakozik.)
 3. Indítsa el a MinDig TV alkalmazást, majd válassza ki kedvenc videóját vagy csatornáját és indísa el. Lejátszás közben megjelenik a Chromecast gomb, érintse meg és válassza ki saját Chromecast eszközét.
 4. Élvezze TV készülékén a műsorokat az egész családdal!
 5. Leállításhoz ismét indítsa el a videót és a lejátszón lévő Chromecast gombot érintse meg, vagy az értesítési központban érintse meg az indításkor megjelent Chromecast értesítést.

iOS:

 1. Töltse le a MinDig TV mobil alkalmazást az App Store-ból.
 2. Készülékén a Wifi beállításoknál válassza azt a Wifi hálózatot, amelyet a Chromecast is használ. (Amennyiben nem tudja, melyik az, TV készülékén váltson át a Chromecast eszközre. Az eszköz neve alatt találja, milyen Wifi hálózatra csatlakozik.)
 3. Indítsa el a MinDig TV alkalmazást, majd érintse meg a felső menüben megjelenő Chromecast ikont. A megjelenő Chromecast eszközök közül válassza azt, amelyre csatlakozni szeretne.
 4. Indítson el egy élő adást vagy videót és élvezze TV készüléken a műsorokat az egész családdal!
 5. Leállításhoz ismét érintse meg a felső menüben található Chromecast ikont és válassza a leállítás opciót.
Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });