• 2019. szeptember 16.

Két fiatal hiába szereti őszintén egymást, ha a család bele akar szólni a házasságba.
  • 2019. szeptember 11.
Sherlock Holmes a világ talán a világ legokosabb nyomozója. Vagy mégsem?
  • 2019. szeptember 9.
A Föld története akár fák bemutatásával is elmesélhető
  • 2019. szeptember 5.
Azeroth békés világát egyik napról a másikra fenekestül forgatják fel veszedelmes lények.
  • 2019. szeptember 2.
Egy családtag nyomtalan eltűnésében a bizonytalanság lehet a legborzasztóbb elem.

Víz alatti szerelem – a Lány a tenger fenekén című film a Film4 műsorában

  • 2019. május 6.

Május hónapban a Film4 csatorna műsorát érhetik el kódolatlanul a MinDig TV szolgáltatás használói.

Kép forrása: www.flimmit.com/ Kép forrása: www.flimmit.com/

A Film4 tévécsatorna május hónapban is változatos műsorkínálattal várja a kelelemes szórakozásra vágyó nézőket. Lesznek sorozatok – Álomhajó, Vadrózsák völgyében, Garázsvárási rejtélyek –és filmek bőséggel. Például olyan érdekes és aktuális történet, mint az Ivana Trump: Mindent a szerelemért című életrajzi ihletésű film.
Más vizekre evez a Lány a tenger fenekén című film, amely a búvárkodás romantikus korszakát mutatja be . 1947-ben járunk, azaz éppen csak véget ért a második világháború. Hans Hass búvár és éppen titkárnőt keres az irodájába. Lotte Baierl jelentkezik a hirdetésre és a fiatal és csinos fotográfushallgató hamar elnyeri Hans elismerését. Ennek köszönhetően belekóstolhat a búvárkodásba és a víz alatti fényképezésbe is. A tehetséges ifjú teljesen elvarázsolja főnökét és a szívét is rabul ejti. A páros egyre komolyabb és veszélyesebb feladatokat vállal el, hogy felfedezzék a víz alatti világ megannyi titkát és csodáját.
A Lány a tenger fenekén című filmet május 7.-én, kedden, 20 órai kezdéssel nézhetik meg a Film4 műsorában. A Film4 csatorna most egészen május végéig kódolatlanul érhető el a MinDig TV felhasználók számára és ingyenesen nézhető az akciós időszakban a mindiGO TV szolgáltatás használatával is.

Oldal tetejére