• 2018. október 20.

Az ember sohasem tudhatja, hogy melyik pillanatban látja meg azt az embert, aki alapjaiban változtatja meg az életét.
  • 2018. október 18.
Megkedvelték a tévénézők a Korhatáros szerelem szereplőit, sokan szurkolnak Eszternek és Dávidnak, hogy minden külső nehézség ellenére megtalálják a boldogságot.
  • 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
  • 2018. október 8.
Október első két hetében minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a TV2 csoport gasztro csartornájának, a LiChi TV-nek a műsorát.

Vállald fel az érzéseidet – A Korhatáros szerelem a TV2 műsorában

  • 2017. december 8.

Tudjuk, hogy a szerelem nem ismer határokat, így nem akadály a számára a nagyobb korkülönbség sem férfi és nő között. De mit szólnak a kívülállók egy ilyen pár boldogságához?

Kép forássa: http://media-vilaga.hu/ Kép forássa: http://media-vilaga.hu/

A TV2 új romantikus-vígjátéksorozatának női főszereplője – Eszter, Kovács Patrícia alakításában – egy véletlen találkozásnak köszönhetően beleszeret egy nála 15 évvel fiatalabb fiúba.

A szerelmesek – bár még számukra is szokatlan és újszerű a helyzet – úgy döntenek, hogy kapcsolatukat felvállalják az ismerősök, a barátok, az idegenek előtt is, mert nem érzik úgy, hogy lenne okuk titkolni az érzéseiket.

Eszternek természetesen egészen más a helyzete, hiszen van három kamasz gyermeke, egy válás a háta mögött, de abban igaza van, hogy negyvenévesen is szüksége van arra – és meg is érdemli –, hogy szeressen valakit és őt is szeressék.

A Korhatáros szerelem egy érdekes élethelyzetbe enged bepillantást, ami talán nem is annyira ritka, abból a szempontból semmiképpen sem, hogy nagyon sok nő és férfi keresi a párját a negyven- és ötvenévesek között is. Talán a filmben látható jelenetek segíthetnek másoknak is, hogy bátrabban nyissanak új emberi kapcsolatok irányába, előítéletek és félelmek nélkül. És merjük vállalni az érzéseinket, mert lehet, hogy csalódunk, de másképpen nem találunk rá a boldogságra is.

A Korhatáros szerelem aktuális részeit szombat esténként nézhetik meg a TV2 műsorában, most szombaton – december 9-én – 21 óra 30 perces kezdéssel nézhetik meg az új epizódot.

Oldal tetejére