• 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.
  • 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.

Tartalmas szórakozás a VIASAT3 műsoraival

  • 2020. április 21.

2020. április 20 és május 3. között minden MinDig TV előfizető kódolatlanul érheti el a VIASAT3 műsora

Kép forrása: www.viasat3.hu/ Kép forrása: www.viasat3.hu/

A mindigTV felhasználók számára nagyszerű hír, hogy számukra április 20-tól kezdődően, egészen május 3-ig kódolatlanul elérhető el a VIASAT3 műsora, olyan nagyszerű filmekkel, mint az Amerika kapitánya: Polgárháború (április 24-én, pénteken, 21 órától lesz látható).

Az Amerikai kapitánya a képregényekből készített szuperhősfilmek egyik igen népszerű karaktere. Ebben a moziban a hősöknek nemcsak a külső ellenséggel kell megküzdeniük, de a saját táboruk bizalmát is ki kell érdemelniük.

Hétfő esténként a VIASAT3 saját gyártású reality-műsora, a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadának epizódjait láthatják. Ezúttal négy 90 perces epizód nyújt bepillantást a fényűző életmódba és

a csillogás mögötti világba. A harmadik évadban kiemelten szerepel a műsor témai között a társadalmi felelősségvállalás, bemutatva a hölgyek jótékonysági kezdeményezéseit.
Aki pedig sorozatokat nézne, azt olyan klasszikusok várják a VIASAT3 csatornán, mint Doktor House vagy a Castle sorozat nagyszerű párosa, Beckett nyomozó és a krimiíróból lett "minden lében kanál" nyomozósegéd, Richard Castle.
A május 3-ig tartó kódolatlan időszakban a mindigTV felhasználók a VIASAT3 műsorát ingyen és élőben követhetik figyelemmel a mindigTV GO alkalmazás használatával is.

Oldal tetejére