• 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
  • 2021. november 2.
Amikor a bűnös ítélet nélkül kisétál a tárgyalásról, annál nincs rosszabb érzés.

Tanulás és szórakozás a most kódolatlanul elérhető Da Vinci TV műsorával

  • 2020. április 3.

2020. április 4 és 20. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Da Vinci TV műsorát.

Kép forrása: Da Vinci TV Kép forrása: Da Vinci TV

A Da Vinci TV filozófiájának fő eleme a szórakoztatva tanítás. Műsoraik érthetővé teszik a tudományos elméleteket, felkeltik a kíváncsiságot, és beszélgetésre ösztönözik a családokat. A Da Vinci TV szórakoztató oktatási-ismeretterjesztő sorozatokat kínál kultúra, művészetek, történelem, matek, természettudományok, valamint sport kategóriákban. A napi 24 órában sugárzó TV-csatorna kreatív és gondolatébresztő műsorokat kínál a gyerekeknek, de az esti programblokkban középiskolásoknak és felnőtteknek is tartalmas ismereteket nyújt.
A Da Vinci TV-n a kódolatlan időszakban is elérhetők a jól ismert sorozatok, úgy, mint a Tudomány nagyban, a Történelem másképp vagy az Ikerdokik bevetésen, de izgalmasan hangzik A Cuccok Titkos Története: a modern kor anyagai sorozat címe is, melyben olyan anyagokról tudhatunk meg többet, melyek alapvetően változtatták meg a mindennapi életünket.
És egészen biztosan minden korosztály számára vonzó témát mutat be a Reneszánsz másképp című sorozat - kedd esténként, 21 órától láthatják a Da Vinci TV-ben -, melyben egészen új szemszögből fedezhetik fel a reneszánsz kezdetét.
Bővítse ismereteit és csodálkozzon rá sokszínű világunkra a mindigTV felhasználók számára április 20-ig kódolatlanul elérhető Da Vinci TV műsoraival.

Oldal tetejére