• 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
  • 2018. november 8.

Egészen november 11-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN műsorát, melyben látványos filmeket és izgalmas sorozatokat nézhetnek ebben az időszakban is.
  • 2018. november 5.
A szállodák mindig változó világa ideális terepe egy tévésorozatnak, hiszen egy ilyen helyen nagyon sokféle ember
megfordul és mindig történik valami.
  • 2018. november 5.
Érdekes és izgalmas beszélgetésekre számíthatnak a tévénézők november 5-től a Spektrum Home esti műsorsávjában

Szintén zenész – A boldogság sosem jár egyedül a Duna TV műsorában

  • 2018. július 4.


A bohém férfi egy napon meglátja álmai asszonyát. Igaz, lehet, hogy abban a pillanatban még nem is érzi ezt, csak valami nagyon erős és mély vonzalmat.

Kép forrása: https://port.hu/ Kép forrása: https://port.hu/

Sacha nem a lányos anyukák álma. Sőt, még a saját édesanyja sem tudja megjegyzés nélkül hagyni az életmódját. Sacha ugyanis mindennél előbbre valónak tartja a könnyed és szórakoztató életmódot, amelyet folytat.
Imádja a nőket, de nem akar megházasodni. Jobban szereti a rövid kalandokat, amelyekből bőven jut neki, hiszen esténként egy jazz klubban zenél. Itt a középpontban van, és játéka rendszeresen elvarázsolja a hölgyvendégeket.
Van munkája is, zenét szerez például reklámfilmekhez. Igaz, itt is megpróbál a saját tempója szerint érvényesülni. Egy nap, amikor egy tárgyalásról jön ki az ügynökségtől, összetalálkozik Charlotte-val.
A csinos asszony megtetszik Sacha-nak, és elég hamar arra is fény derül, hogy kettőjük között a vonzalom kölcsönös.
Azonban Charlotte-nak van három gyermeke – két exférje -, komoly munkája és jó módban él. Kérdéses, hogy ebbe a miliőbe hogyan fér bele Sacha a saját, már jól kialakult életfelfogásával.
Ki fog változni és mennyit, és egyáltalán meg kell-e változniuk ahhoz, hogy boldogok legyenek.
A boldogság sosem jár egyedül című filmet július 6-án, pénteken, 22 óra 15 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a MinDig TV APP használatával is.

Oldal tetejére
});