• 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
  • 2018. november 8.

Egészen november 11-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN műsorát, melyben látványos filmeket és izgalmas sorozatokat nézhetnek ebben az időszakban is.
  • 2018. november 5.
A szállodák mindig változó világa ideális terepe egy tévésorozatnak, hiszen egy ilyen helyen nagyon sokféle ember
megfordul és mindig történik valami.
  • 2018. november 5.
Érdekes és izgalmas beszélgetésekre számíthatnak a tévénézők november 5-től a Spektrum Home esti műsorsávjában

Szeret, nem szeret - a Barátság extrákkal a TV2 műsorában

  • 2018. május 24.


Mit tehet két ember, ami éppen nem tervezi egy komolyabb párkapcsolat kialakítását, azonban tetszenek egymásnak és szükségük is van a másik társaságára?

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

Ha szeretnénk elkerülni a félreértéseket, akkor a legjobb és legegyszerűbb megoldás, ha megbeszéljük a másikkal az érzéseinket és a gondolatainkat. Jamie és Dylan így is tesznek, amikor rájönnek, hogy többet éreznek a másik iránt, mint egyszerű szimpátia.
De a történetnek előzménye is van: Jamie New Yorkban dolgozik fejvadászként és Dylan-t az ország másik végéből, Los Angeles-ből csábítja át egy jó munkalehetőség ígéretével.
A két fiatalról elmondható, hogy sikeresek a munkájukban, viszont balszerencsések a magánéletükben. Szerelmi csalódásaik után arra jutottak, hogy egyenlőre nem vágynak újabb kudarcra, amit úgy lehet megelőzni, ha nem is mennek bele egy komolyabb kapcsolatba.
Így amikor rájönnek, hogy vonzódnak egymáshoz, gyorsan tisztázzák, hogy ez a kapcsolat mentes lesz a szerelemtől, az erős érzelmektől és az elköteleződéstől.
Persze egy dolog eltervezni valamit és egészen más betartani.
A film két főszerepében Mila Kunis-t és Justin Timberlake-t láthatjuk. Nem rossz páros!
A Barátság extrákkal című filmet május 26-án, szombaton, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a TV2 műsorában.

Oldal tetejére
});