• 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.

Szerelem vagy uralkodás - A Királynő egy hétre című sorozat a Story5 műsorában

  • 2018. január 2.

A királydrámák, a trónért, a hatalomért folytatott ádáz és olykor kegyetlen küzdelmek nem csak az európai kultúrtörténet részei. Most egy dél-koreai sorozat enged bepillantást az ázsiai királyi családok világába.

Kép forrása: http://asianwiki.com/ Kép forrása: http://asianwiki.com/

A távol-keleti országok történelmében nem ritkák a több száz évig uralkodó dinasztiák. Ennek ellenére nyilvánvalóan ott is sor került időnként váltásra, és ilyenkor nem minden esetben volt zökkenőmentes az új uralkodó elfogadása.

Bár egy új király hatalomba lépésekor, jó esetben, mindenki arra számít, hogy hosszú időre szól a cím elnyerése, vannak példák egészen rövid uralkodásokra is.

A Királynő egy hétre című dél-koreai sorozat pont egy ilyen esetet mutat be. Chae-gyeong királynő igen rövid ideig uralkodott. Életének azonban – akarat ellenére – szerves részei voltak a hatalmi harcok, az intrikák, a próféciák és az azok megelőzésére a családja részéről tett cselekedetek.

Ennek okán élt a Chae-gyeong sokáig vidéken. De közben ő sem vágyik másra, mint boldog életre a szíve választottja mellett. Szerelmes, és szeretne a szívére hallgatva dönteni, de ez az ő esetében ez nem is olyan egyszerű, ha közben hatalmi játszmák folynak, melyek érintik az ő környezetét is. Bár a környezet egzotikus lesz, a történet még is ismerős lehet mindenki számára.

A Királynő egy hétre című sorozat részeit hétköznaponként – dupla részekkel, 18 óra 30 perces kezdéssel – nézhetik meg a Story5 műsorában, mely most kódolatlanul érhető el minden mindigTV felhasználó számára.

A Story5 és a Story4 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a mindigTV Applikációban is elérhető a fenti időszakban, valamint egyes sorozatok teljes évadai is elérhetők a videótárban. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.

A Story5 a 41. programhelyen, az E multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére