• 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.
  • 2018. szeptember 7.

Nagy siker a tévénézők körében A mi kis falunk című vígjátéksorozat, egész biztosan sokan örülnek annak, hogy szeptemberre megérkezett a széria harmadik évada.
  • 2018. szeptember 4.
Egy finom ebéd, egy szép tálalás megalkotása komoly feladat és a munkafolyamatot, valamint a végeredményét szívesen követik figyelemmel a tévénézők is.

Szegények és gazdagok – a Feriha című sorozat a TV2 műsorában

  • 2018. március 5.

Március 6-tól egy új török filmsorozat, a Feriha epizódjait kezdi vetíteni a TV2 a délutáni műsorsávban.

Kép forrása: http://fanaru.com/ Kép forrása: http://fanaru.com/

A sorozat főszereplője Feriha Yilmaz, aki szép és okos, ambiciózus, azonban nagyon szegény körülmények között cseperedett fel. Feriha nemcsak jó képességekkel rendelkezik, de szorgalmas is, így kiérdemli egy neves magánegyetem ösztöndíját.

A tanulmányai így biztosítva vannak, azonban a lány elköveti azt a hibát, hogy látva az iskola közegét, azt állítja, hogy ő maga is egy jómódú családból származik. Az elhallgatott valóság azonban kezd kellemetlenné válni, amikor az egyetem egyik legnagyobb nőcsábászának, a jóképű és gazdag Emírnek megtetszik a lány. Ráadásul Feriha is szívesen fogadja a fiú közeledését, azonban ennek következtében vagy fel kell vállalnia a valódi társadalmi helyzetét, vagy további hazugságokba fog bonyolódni a lány, melyek vége előre nem jósolható meg, bár az biztos, hogy nem lesz kellemes, amikor kiderül a valóság.

Talán már a legtöbben kerültünk olyan helyzetbe, amikor többet vagy mást állítottunk magunkról, mert úgy éreztük, hogy csak így felelünk meg a másiknak. Utólag persze mindig belátjuk, hogy ez nagyon nagy butaság, mert az igazság előbb vagy utóbb kiderül – ami igen kellemetlen lesz egy ilyen helyzetben –, másrészt pedig vagy elfogad valaki olyannak, amilyenek a valóságban vagyunk, vagy nem, de annál rosszabb nincs, mint amikor nem önmagunkat adjuk.

Kíváncsi vagyok, hogy Feriha életében mikor fog eljönni az a pillanat, amikor fel kell vállalnia a származását és a valós életkörülményeit. Gondolom, hogy addig viszont számos bonyodalomba fog belekeveredni a lány.

A Feriha aktuális részéit hétköznap délutánonként, 16 óra 50 perces kezdéssel nézhetik meg a TV2 műsorában. A legelső részt március 6-án láthatják.

Oldal tetejére