• 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
  • 2018. október 8.
Október első két hetében minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a TV2 csoport gasztro csartornájának, a LiChi TV-nek a műsorát.
  • 2018. október 3.

Már a Duna-parti csónakházban sem tengetheti az életét úgy az ember, hogy egy pénzes befektető ne próbálná meg kiszorítani onnan. De összefogással talán még megmenthető a helyzet.
  • 2018. október 1.

A titkos ügynökök világában a legfontosabb az álcázás, a hihető háttérsztori, ami egyszerű hétköznapi polgárnak mutatja az embert.

Tíz sztár páros – A Nagy Duett a TV2 műsorába

  • 2018. április 11.

Hatodik évadát kezdi a töretlen népszerűségnek örvendő, A Nagy Duett című műsor.

Kép forrása: http://comment.blog.hu/ Kép forrása: http://comment.blog.hu/

Tegyük a szívünkre a kezünket: A Nagy Duett nem más, mint a tíz kicsi néger címen közismert régi történet modern kori kiadása, énekkel, zenével, csillogással és sztárpárosokkal.
Mert miről is van szó? Egy páros minden alkalommal kiesik az adás végeztével, azaz mindig eggyel kevesebben lesznek. Szerencsére ezúttal nem történik bűncselekmény, bár azok, akik a leggyengébbnek ítéltettek és kiesnek, garantáltan úgy élik meg az este végét, mint aki egy kicsit belehalt a csalódásba.
Ugyanis szemmel láthatólag nem csak a nézők élvezik a látványt, hanem azok is, akik részt vesznek benne. Nézzük, hogy ezúttal, azaz A Nagy Duett hatodik évadában kiket láthatunk majd: Csobot Adél, Kollányi Zsuzsi, Marcellina, Tóth Andi, Wolf Kati, Gergely Róbert, Gönczi Gábor, Horváth Tamás, Szabó Ádám és Takács Nikolas - és párjaik - mérik össze a rátermettségüket és a tehetségüket, és bár tudjuk, hogy a részvétel is fontos, itt tuti biztos, hogy mindenki nyerni szeretne.
A kellemes vasárnap esték most jó pár hétre előre garantálva vannak, izgatottan várjuk a produkciókat.
A Nagy Duett adásait vasárnap esténként, 18 óra 55 perces kezdéssel nézhetik meg a TV2 műsorában, az első adást mindjárt április 15.-kén.

Oldal tetejére