• 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
  • 2021. november 2.
Amikor a bűnös ítélet nélkül kisétál a tárgyalásról, annál nincs rosszabb érzés.

Romákról, nemcsak romáknak – a Dikh TV a MinDig TV csatornakínálatában

  • 2019. október 2.


Új csatornával bővül a mindigTV PRÉMIUM alapcsomagja.

Kép forrása: www.dikhtv.hu  Kép forrása: www.dikhtv.hu

Magyarország tematikus roma-szórakoztató tévécsatornájával bővül november 4-től a mindigTV PRÉMIUM alapcsomagjának a kínálata, és ennek örömére november 4-ig minden egyes mindigTV felhasználó kódolatlanul érheti el a Dikh TV műsorát, és a mindigTV GO alkalmazás használatával is ingyenes lesz addig az adás.
Nézzük, melyek a Dikh TV legnépszerűbb műsorai. Például a Kívánságműsor-Mulatinasz, ahol a műsorba meghívott zenészek, zenekarok a nézők leveleit vagy a betelefonálók kéréseit teljesítik. Zenés sikertörténetek kerülnek terítékre a Romano Ritmoban. A Nicsak ki beszélben a gyerekeké a főszerep: 12 év alatti gyerekek fejthetik ki véleményüket Balogh Fruzsinak. A Báró Show egy fiataloknak szóló műsor, ahol a popsztárokat a Fekete Vonatos Báró faggatja. Az Esteledik műsorban aktuális közéleti- és társadalmi eseményekből válogat Zsiga Ottó és tálalja a meghívott vendégeinek. A Csilla Sóó házigazdája Balogh Csilla a Dikh Tv konyhatündére, aki klasszikus főzőműsor formában készít tradicionális roma ételeket, meghívott vendégeivel. A Dumálj velem! - a nézőket a lovári nyelvre tanítja, a Khelas – Táncolj pedig az ország első cigánytánc oktató műsora. A táncoktató, Rájika már kisgyermek kora óta járja a szabolcsi cigánytáncot, amit lépésről lépésre tanít meg.
Használják ki a kódolatlan időszakot és ismerkedjenek meg a Dikh TV műsorával.

Oldal tetejére