• 2019. április 25.
A magyar tévénézők szeretnek játszani, szívesen teszik próbára műveltségüket és ügyességüket, főleg, ha komoly nyeremény vár a jól teljesítőkre.
  • 2019. április 23.
A tavaszi szünet időszakában kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora a MinDig TV felhasználói számára
  • 2019. április 22.
Vigyázz, hogy mit kívánsz, szól a mondás, de van, amikor igazán örül az ember, ha teljesül egy régi vágya.

  • 2019. április 18.

A MinDig TV szolgáltatás felhasználóinak a nyuszi kódolatlan hozzáférést hoz a Super TV2 és a Kiwi TV műsoraihoz egészen április 28-ig.
  • 2019. április 18.
Enyedi Ildikó nagyszerű mozija az Oscar-díj legvégső esélyesei közé is bekerült, nem érdemtelenül.

Pálmafák az ingen - a Magnum című sorozat az RTL Klub műsorában

  • 2019. április 15.

A legendás Magnum sorozatot is elérte az újrafeldolgozás és mi izgatottan várjuk, hogy újra lássuk Hawaii csodálatos tájait.

Kép forrása: www.ign.com/ Kép forrása: www.ign.com/

Az eredeti Magnum sorozatnak két nagy vonzereje volt. Az egyik a csodálatos természeti környezet, amelyben mindenki szívesen eltöltené a napjait, a másik pedig maga Magnum, azaz az őt alakító Tom Selleck a tömött bajuszával, férfias megjelenésével, pálmafás ingeivel.

Thomas Magnum katona volt és Hawaii-n is egykori bajtársaival alkot szoros szövetséget. Magnum magánnyomozóként tevékenykedik és az öntörvényű emberek kategóriájába tartozik. Ennek köszönhetően gyakran kerül bajba, de képességeinek illetve barátai segítségének köszönhetően minden alkalommal végül sikerül lelepleznie a bűnősöket.
Életmódja nagyvilági, szeret elegáns sportkocsikkal közlekedni - amelyek nem az övéi -, szabadidejében szívesen megy ki a tengerre és soha nem utasítja vissza a gyengébb nem közeledését.
A Magnum sorozat legalább annyira szól Hawaii mesés világáról, arról az életről, amely olyan, mintha az ember mindennap nyaralna, mint a bűn üldözéséről. Az új Magnum sorozat első részét április 16.-án, kedden, 21 óra 401 perces kezdéssel nézhetik meg az RTL Klub műsorában.

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });