• 2019. július 15.
Idén a dél-koreai Kvandzsu ad otthont a vizes világbajnokság sporteseményeinek.
  • 2019. július 11.
Kelet számunkra csupa titok, próbáljuk megérteni, de ez nem mindig egyszerű.
  • 2019. július 8.
Az 1800-as évek második felének pezsgő gazdasági környezetében sok nagyszerű vállalkozás indult útnak.
  • 2019. július 4.
A polinéziai szigetvilág izgalmas környezetébe viszi el a tévénézőket ez a kedves film.
  • 2019. július 1.
Bátraké a szerencse, ahogy a mondás tartja és most néhány sztárpáros a tévéképernyőn mutathatja meg, hogy mire hajlandó a végső győzelemért.

Pálmafák az ingen - a Magnum című sorozat az RTL Klub műsorában

  • 2019. április 15.

A legendás Magnum sorozatot is elérte az újrafeldolgozás és mi izgatottan várjuk, hogy újra lássuk Hawaii csodálatos tájait.

Kép forrása: www.ign.com/ Kép forrása: www.ign.com/

Az eredeti Magnum sorozatnak két nagy vonzereje volt. Az egyik a csodálatos természeti környezet, amelyben mindenki szívesen eltöltené a napjait, a másik pedig maga Magnum, azaz az őt alakító Tom Selleck a tömött bajuszával, férfias megjelenésével, pálmafás ingeivel.

Thomas Magnum katona volt és Hawaii-n is egykori bajtársaival alkot szoros szövetséget. Magnum magánnyomozóként tevékenykedik és az öntörvényű emberek kategóriájába tartozik. Ennek köszönhetően gyakran kerül bajba, de képességeinek illetve barátai segítségének köszönhetően minden alkalommal végül sikerül lelepleznie a bűnősöket.
Életmódja nagyvilági, szeret elegáns sportkocsikkal közlekedni - amelyek nem az övéi -, szabadidejében szívesen megy ki a tengerre és soha nem utasítja vissza a gyengébb nem közeledését.
A Magnum sorozat legalább annyira szól Hawaii mesés világáról, arról az életről, amely olyan, mintha az ember mindennap nyaralna, mint a bűn üldözéséről. Az új Magnum sorozat első részét április 16.-án, kedden, 21 óra 401 perces kezdéssel nézhetik meg az RTL Klub műsorában.

Oldal tetejére