• 2020. július 5.
Ha egy gazdag ember fiatalabb feleséget választ, az örökség elosztása mindig vihart kavar.
  • 2020. július 4.
Sűrű versenynaptár várja a Forma-1 rajongóit az idei szezonban.
  • 2020. július 2.
Tamás, Ákos és András továbbra is keresi a siker kulcsát, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
  • 2020. június 29.
A régmúlt emlékei sok ember számára okoznak komoly megpróbáltatást.
  • 2020. június 25.
Olykor egy napot is nehéz kivárni, hogy újra láthassuk a kedvesünket. De van, akinek erre éveket kell várnia.

Összefogással minden sikerülhet – a Nino bárkája című film a Duna TV műsorában

  • 2019. december 2.

Sokan próbálkoznak valamilyen vállalkozást sikerre vinni, néhány egészen kitartóan.

Kép forrása:  http://mecenatura.mediatanacs.hu/ Kép forrása: http://mecenatura.mediatanacs.hu/

Nino egy étkezdét üzemeltet és őszintén hisz abban, hogy tehetséges vállalkozó és a konyhája is remek. Kár, hogy a vendégek egészen mást gondolnak ezzel kapcsolatban. A kevés vendég nem hoz annyi bevételt, hogy Nino ki tudja fizetni az alkalmazottait, így megpróbál kölcsönhöz jutni. De nem kap pénzt sem a banktól, sem EU-s pályázatból, mert a cége nem felel meg az elvárásoknak. Utolsó esélyként bevállalja, hogy megváltozott munkaképességű embereket alkalmaz, mert így kaphat támogatást. Persze fogalma sincs arról, hogy mit jelent ez a napi munkában, de idővel megérti, hogy minden ember értékes és hasznos, és hogy neki is kell változnia, alkalmazkodnia, ha nem akarja végleg bezárni a helyet.Első lépésként profilt váltanak és olasz pizzázóként működnek tovább. Az új ízek bejönnek a vendégeknek. egyre többen esznek Nino „főztjéből”. A csapat is összeállt, megismerik, megkedvelik egymást, már oda tudnak figyelni arra, hogy miként lehet segíteni egymást a munkában.

A Nino bárkájában láthatják Gera Marinát is, aki a napokban kapott Emmy-díjat az Örök tél című filmben nyújtott alakításáért.
A Nino bárkája című filmet december 3-án, kedden, 22 óra 30 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV műsorában, de élőben és ingyen követhetik figyelemmel a mndiGO TV alkalmazás használatával is.

Oldal tetejére