• 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.

Novemberben nézzen filmeket és sorozatokat kódolatlanul a TV4 műsorában

  • 2019. október 31.

Egész novemberben minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a TV4 műsorát.

Kép forrása: https://tv.verizon.com/ Kép forrása: https://tv.verizon.com/

Nagyon erős filmkínálattal várja novemberben is a tévénézőket a TV4 csatorna. A hétköznapok elsősorban a sorozatoké lesz – Született feleségek, Sherlock és Watson, Grace klinika, Bűbájos boszorkák, Murdoch nyomozó rejtélyei, Harry Bosch – A nyomozó -, míg a hétvégéken mozifilmekkel kedveskedik a TV4 a nézőknek.
November 5-én lesz a csatornán az Escobar című tévésorozat premierje. A széria a világ egyik legismertebb bűnözőjének, a drogbáró Pablo Escobárnak mutatja be az életét 1970-től 1993-ig. A történet nagyrészt valós tényekre épül, és igyekszik a lehető legpontosabban bemutatni, hogy miként vált a cigarettacsempészettel foglalkozó Escobárból rettegett drogkereskedő, a Medellin-kartel feje. Feltehetőleg a film témája miatt választotta a TV4 a hajnali kettő órás kezdést, de akit érdekel a téma, az biztosan fennmarad megnézni a sorozatot.
A hétvégi műsorkínálatbán pedig olyan alkotásokkal találkozhatunk, mint a Patricia Highsmith regénye alapján forgatott Kétarcú január, mely nagyszerű szereposztással ígér izgalmas szórakozást (november 2-án, szombaton, 15 órától), vagy a következő hétvégén (november 8-án és 9-én, 20 órától) levetítésre kerülő Harry és Meghan: Egy királyi románc című kétrészes film, mely Harry herceg és Maghan Markle megismerkedését, szerelmét és házasságkötését mutatja be a tévénézőknek.
November hónapban a mindigTV GO szolgáltatás használatával is ingyen és élőben követhetik figyelemmel a TV4 műsorait a mindigTV nézői.

Oldal tetejére