• 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.

Nagymacskák hónapja a National Geographic Wild TV műsorában

  • 2019. február 18.

Egészen február 24-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic Wild műsorát.

Kép forrása:  National Geographic Wild Kép forrása: National Geographic Wild

A National Geographic márkanévhez a látványos és információ gazdag tájékoztatás kapcsolódik, mégpedig a világ természeti kincseiről, szépségeiről, vadon élő állatokról. Éljenek a kódolatlan időszak lehetőségével és ismerjék meg a Föld nagymacskáit, melyekről ebben a hónapban extra mennyiségű műsor látható az NG Wild-on.

Az egyes fajok külön tematikus hetet is kapnak az adón, így február 17-től a Tigrisek hete várja a tévénézőket. Hétfőn 19 órától a Tigriskirálynő, kedden 18 órától a Tigris száműzetésben, szerdán 18 órától a Tigrisbosszú című film segít ezeknek a macskafélék családjában tartozó ragadozóknak a jobb megismerésében, a viselkedésük megértésében, illetve láthatjuk azt is, hogy mi veszélyezteti az életterüket, a fennmaradásukat.
De a tigrisek mellett izgalmas filmeket láthatnak az oroszlánok, a leopárdok, a pumák mindennapjairól is. Utóbbiak életébe enged bepillantást a vasárnap esti – február 24-én, 21 órától – Emberek és pumák című film, melyben Boone Smith legendás nyomolvasó Patagóniában tanulmányozza a pumák életmódját.

Oldal tetejére