• 2019. november 11.
A műkincsek magas értéke igen vonzó a bűnözők számára. De miért lopja el valaki egy kép másolatát?
  • 2019. november 7.
Mi van akkor, ha már csak azokra számíthatunk, akik a legörültebb dolgokra is képesek.
  • 2019. november 5.
2019. november 4 és 17. között minden egyes MinDig TV néző kódolatlanul érheti el az AMC műsorát.
  • 2019. november 4.
Akiknek normális gyerekkor jutott, el sem tudják képzelni, hogy milyen nehézségek is várhatnak egy kis emberre.

Kutyatulajdonosok figyelem! – Cesar Millan műsora kódolatlanul a National Geographic tévében

  • 2019. november 6.

2019. november 4 és 24. között minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát.

Kép forrása : www.natgeotv.com/hu/ Kép forrása : www.natgeotv.com/hu/

Hétköznapokon vagy szombaton délelőtt, esetleg vasárnap kora délután biztosan szívesen kapcsolnak a kutyabarátok a National Geographic csatornára, mert ilyenkor jelentkezik a Tárcsázza Cesar Millant! című sorozat. A világhírű kutyadoki ebben a műsorban is abban próbál segíteni a gazdáknak, hogy jobban értsék ebük viselkedését, tudjanak helyesen reagálni arra, ha az állat furcsán viselkedik, vagy vad lesz. A műsorban Cesar személyesen keresi fel a problémás kutyusokat, majd megoldást is javasol.

Különleges helyszínekre viszi el a tévénézőket az Elhagyott épületek és az Elveszett városok nyomában című sorozat is. Utóbbi a november 10-i adásában – kezdés 16 órakor – a „Csendes-óceán Velencéjét”, a mikronéziai Nan Madol-t mutatja be. Az ezer évvel ezelőtt egy zátonyra épült települést mára benőtte a növényzet, mesés hangulatot kölcsönözve az amúgy is látványos helyszínnek.
Utazzanak egzotikus tájakra, nyerjenek bepillantást a történelem legizgalmasabb eseményeibe a National Geographic tévéműsoraival, november 24-ig most kódolatlanul.

Oldal tetejére