• 2019. november 11.
A műkincsek magas értéke igen vonzó a bűnözők számára. De miért lopja el valaki egy kép másolatát?
  • 2019. november 7.
Mi van akkor, ha már csak azokra számíthatunk, akik a legörültebb dolgokra is képesek.
  • 2019. november 6.
2019. november 4 és 24. között minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát.

  • 2019. november 4.
Akiknek normális gyerekkor jutott, el sem tudják képzelni, hogy milyen nehézségek is várhatnak egy kis emberre.

Nagy rendezők nagy filmjei kódolatlanul az AMC műsorában

  • 2019. november 5.

2019. november 4 és 17. között minden egyes MinDig TV néző kódolatlanul érheti el az AMC műsorát.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

Nem is olyan nagy baj, ha megérkeznek végre az igazi őszies esték, hiszen az AMC novemberben nagy rendezők nagy filmjeit vetíti le az esti műsorsávban igazi sztárparádéval. Íme egy kis ízelítő a gazdag kínálatból: november 8-án, 21 óra kezdéssel Quentin Tarantino Oscar-díjas alkotását, a Becstelen Brigantykat nézhetik meg, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt főszereplésével. A II. világháború idején játszódó történetben egy igencsak különös társaság igyekszik minél több náci katonát leleplezni és likvidálni.

November 15-én, 21 órai kezdéssel, a Budapesten forgatott Kémjátszma című filmet láthatják, melyben a már éppen nyugdíjba vonulni készülő CIA ügynök megtudja, hogy az egyik tanítványát, aki sok éven át volt a társa a munkájában, elkapták és ki akarják végezni. És nagyon úgy tűnik, ha ő nem segít rajta, akkor más nem fog.

November 17-én, 20 órától, pedig a klasszikus Sakál című film újragondolt feldolgozását láthatják az AMC műsorában, Bruce Willis-szel és Richard Gere-rel a főszerepben.
Filmek tekintetében nagyon erős hónap lesz az idei november az AMC-nél, használják ki a kódolatlan időszakot és élvezzék a nagyszerű alkotásokat.

Oldal tetejére