• 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
  • 2021. november 2.
Amikor a bűnös ítélet nélkül kisétál a tárgyalásról, annál nincs rosszabb érzés.

Megvan az első magyar Golden Globe-díj!

  • 2016. január 13.

A Saul fia most már az Oscar-díj előszobájában áll és igen jó esélye van arra, hogy ott is sikeres legyen.

forrás: http://www.goldenglobes.com/ forrás: http://www.goldenglobes.com/

Büszke és meghatódott férfiak álltak a fotósok elé a Golden Globe vasárnap esti - magyar idő szerint hétfő hajnali - díjkiosztóját követően. Nemes Jeles László elsőfilmes rendezőként olyan erős üzenetet tudott megfogalmazni, amelyre most már az egész világon odafigyelnek. A cannes-i filmfesztivál nagydíja már előrevetítette, hogy ez az alkotás még sok jeles elismerést fog elnyerni, még is hihetetlen, hogy ezeket a lehetőségeket sorra be is váltja. A Saul fia most már az Oscar-díj előszobájában áll és igen jó esélye van arra, hogy ott is sikeres legyen. Az Oscar-díj elnyerésének óriási presztízse van, nagyon büszkék lennénk rá, ha a Saul fia ott is díjazott lenne -és ezt a reményünket most még csak nagyon halkan és félve merjük elsuttogni-, azonban a Golden Globe címnek van egy olyan külön értéke is a számunkra, hogy magyar alkotó munkáját most ismerték el vele első alkalommal.

Kívánjuk a rendezőnek és a teljes vele dolgozó csapatnak, hogy élvezzék ki a siker minden pillanatát, és nagyon kíváncsian várjuk, hogy milyen új filmtervvel fognak majd előállni (reméljük a közeli jövőben).

Oldal tetejére