• 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?
  • 2021. április 29.
Amikor egy korlátozott képességű csapat zseninek képzeli magát, akkor előfordulnak furcsa helyzetek.
  • 2021. április 2.
Rómeó és Júlia modern története egy kis paradicsomszósszal fűszerezve.

Lazíts és nevess a Humor+ csatorna műsorával

  • 2019. március 5.

Egészen március 17-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Humor+ csatorna szórakoztató műsorait.

Kép forrása: https://tv-release-dates.com Kép forrása: https://tv-release-dates.com

Március első fele a felhőtlen szórakozásé a mindigTV-nél, hiszen ebben az időszakban ingyenes lesz elérhető a felhasználók számára a TV Média Csoport humorcsatornája.

A jól bevált, a nézők körében töretlen népszerűségnek örvendő sorozatok mellett – mint az Egy rém rendes család, a Waczak szálló vagy a Csengetett Mylord – ebben az időszakban lesz látható – március 9-én, szombaton - a Veszélyes tanerők című sorozat premierje. Ebben a sorozatban a diákok által befenyített tanárok egy maroknyi csapat úgy gondolja, hogy ideje visszavágnia. de az igazgató ezt másképp véli, így eléggé nagy kavarodás lesz az akcióból.
Az új sorozat előtt pedig ez alkalommal az Agyas és agyatlan című film lesz a szombat esti mozi. Egy brit titkos ügynök menekülni kényszerül, de arra nincs felkészülve, hogy rég nem látott testvére társasága rosszabb, mint a hidegháború.
Hétköznap délutánonként pedig a Lazíts, Kevin! című sorozatban Kevin James nagyszerű karakterén nevethetnek a nézők. Kevin éppen nyugdíjba vonult a rendőrségtől, de a békés otthonülés helyett mindig megtalálja valami feladat.
Használják ki a március 17-ig tartó ingyenes időszakot és nevessenek sokat a Humor+ vicces és szórakoztató filmjein és sorozatain.

Oldal tetejére