• 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.

Királyi környezet – A Balmoral kastély című sorozat a Spektrum Home műsorában

  • 2018. július 2.

A brit királyi család az elmúlt években bőven adott okot arra, hogy az emberek érdeklődve figyeljék mindennapjainkat. Esküvők, gyermekek születése irányította rájuk a figyelmet.

Kép forrása: https://www.royal.uk/ Kép forrása: https://www.royal.uk/

Bár sokan azt gondolják, hogy egy királyi családtag élete csak nyaralás, azért sok kötelezettségnek kell eleget tenniük, így még számukra is kiemelt jelentősége van azoknak a napoknak, melyeket pihenéssel tölthetnek el.
A Spektrum Home műsorában látható minisorozat a Balmoral kastély falai közé nyújt bepillantást. Ez az épület arról nevezetes, hogy itt töltik a királyi családtagok a nyarakat. Balmoral Erzsébet királynő kedvenc nyári tartózkodási helye, ahová 65 éve minden évben eljön pihenni, feltöltődni.
Ez a birtok Skóciában található, mesés természeti környezetben, hatalmas földterületekkel körbe véve, működő gazdaságokkal.
A birtokot még Viktória királynő és férje, Albert herceg vásárolta meg az 1850-es években, és a kastély építését is ők kezdeményezték.
Az itt töltött napok azonban nem csak a gondtalan pihenést jelentik, hiszen a világ dolgai itt is utolérik az uralkodót, így a kastély falai között számos fontos megbeszélésre, döntések meghozatalára is sor került.
A Balmoral kastély című sorozat három egymást követő estén, három időszakot bemutatva enged bepillantást az uralkodói élet naposabb oldalába.
A sorozat epizódjait július 3-án, 4-én és 5-én, 14 órai kezdéssel nézhetik meg a Spektrum Home műsorában.

Oldal tetejére