• 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
  • 2021. november 2.
Amikor a bűnös ítélet nélkül kisétál a tárgyalásról, annál nincs rosszabb érzés.

Indul a MinDig TV 2016-os „évada”

  • 2016. január 12.

A MinDig TV tavalyi évére visszatekintve azt láthatjuk, hogy itt MinDig történt valami jó, MinDig voltak akciós, kódolatlan ajánlatok a felhasználóknak.

A mindigTV tavalyi évére visszatekintve azt láthatjuk, hogy itt MinDig történt valami jó, MinDig voltak akciós, kódolatlan ajánlatok a felhasználóknak. Összeszámolni is sok – ha nem tévedek tizenhat különböző kódolatlan időszak váltotta egymást – , hogy hány adó volt elérhető akcióban, és közöttük volt olyan is, amelyik egy egész hónapon keresztül (például a Bonum TV), és olyan is, amelyik több különböző időpontban is (az AXN először tavasszal, majd ősszel kétszer is meglepte a nézőket a legjobb sorozatokkal és szuper filmekkel, legutóbb Star Wars maratonnal). Legtöbbször a mindigTV Applikáció használói is pedig élőben élvezhették ezeket a kódolatlan időszakokat.

Jó hír volt a mindigTV PLUSZ folyamatosan bővülő felhasználói körének, hogy ők sem maradtak újdonságok, pluszszolgáltatások nélkül a 2015-ös évben. Lassan már felsorolni is komoly feladat a mindigTV PLUSZ elérhető tartalmait: élő televízióadások, rádiócsatornák, videotár, műsorújság, hírek és időjárási információk, játék.

Sok újdonság történt 2015-ben a mindigTV háza táján. (Fotó: Majoros Dániel Krisztián, MinDig Veled! fotópályázat)

A tavalyi év újdonsága volt a brit fölről indult – és ott töretlenül, széles körben népszerű –Vintage TV zenei csatorna debütálása is a mindigTV platformon. Az új műsor a mindigTV-n esténként tekinthető meg, a mindigTV Applikáció használói pedig egész nap élőben követhetik az adást.


Nagyon jó hír volt a mindigTV Applikáció felhasználóinak is, hogy Androidon és iOS-en Chromecasttal is tudják használni a rendszert, így a nézet műsort könnyedén tudják egy televíziókészülékre továbbítani, ahol így nagy képernyőn nézhetik kedvenc filmjeiket (akkor is, ha a televízió készüléken mi éppen nem tudjuk nézni a mindigTV adását). De volt fotópályázat, ennek kapcsán elindult a mindigTV App Instagram oldala is, és ne feledkezzünk arról sem, hogy az M4 Sport adásával akár mobilunkról is ingyen szurkolhatunk a sportolóknak. A mindigTV App letölésszáma egyébként elérte az egymilliót, és az alkalmazást folyamatosan fejlesztik, figyelembe véve a felhasználói visszajelzéseket is.

A mindigTV az idei évben is hasonló meglepetésekkel – kódolatlan időszakokkal, hasznos újdonságokkal – fogja megörvendeztetni és kényeztetni a felhasználóit. Rögtön az év elején a Discovery Channel adását élvezhetik kódolatlanul, és azért, hogy ne maradjanak le semmilyen friss hírről, érdemes aktívan követniük a mindigTV és a mindigTV App Facebook oldalát. BÚÉK!

Oldal tetejére