• 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.
  • 2018. szeptember 7.

Nagy siker a tévénézők körében A mi kis falunk című vígjátéksorozat, egész biztosan sokan örülnek annak, hogy szeptemberre megérkezett a széria harmadik évada.
  • 2018. szeptember 4.
Egy finom ebéd, egy szép tálalás megalkotása komoly feladat és a munkafolyamatot, valamint a végeredményét szívesen követik figyelemmel a tévénézők is.

Homokszem került a gépezetbe – a Perzsia hercege az RTL Klub műsorában

  • 2017. november 30.

A Perzsia hercege az Ezeregyéjszaka mesés világát eleveníti fel. Utcagyerekből lett herceg, gyönyörű, de veszélyes amazon, intrika és cselszövés, és persze sok harc, miközben csak pereg, csak pereg a homok.

Kép forrása: http://www.pluggedin.com/ Kép forrása: http://www.pluggedin.com/

Azok a népek, akik sivatagokkal körülvéve nőttek fel, tudják tisztelni a végtelen homokdűnék világát. A sivatag jelenthet végzetes veszélyt is, de búvóhelyet is, annak aki ismeri a világát. De homok nemcsak a sivatagban van, hanem a mágikus homokórában is, melyben egyenesen az idő homokjának szemei peregnek lefelé.

Dastannak, aki utcagyerekből emelkedett herceggé – a bölcs, öreg uralkodónak köszönhetően – egyszerre kell megvívnia a csatáját féltékeny mostohatestvéreivel, az igen határozott Taminával és az idővel is. Győzelme pedig csak akkor sikerülhet, ha hasznát tudja venni az idő tőrének.

Tamina, akire nagy szüksége lenne, azonban sokáig nem bízik az ifjú hercegben.
Idővel azonban Dastan megérti az ellene szőtt cselszövést, és végül Tamina önfeláldozás is kell, hogy megállítsák Nizam gonosz tervét, és az időben visszautazva jóvátegyék a korábbi eseményeket.

Az eredetileg videojátékként népszerűvé vált Prince of Persia karakterének megfilmesítése egy nagyon látványos és izgalmakban is bővelkedő mozit eredményezett. A film főszereplőjét Jake Gyllenhaal alakítja.

A Perzsia hercege – Az idő homokja című filmet december 2-án, szombaton, 21 óra 25 perces kezdéssel nézhetik meg az RTL Klub műsorában.

Oldal tetejére