• 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?
  • 2021. április 29.
Amikor egy korlátozott képességű csapat zseninek képzeli magát, akkor előfordulnak furcsa helyzetek.
  • 2021. április 2.
Rómeó és Júlia modern története egy kis paradicsomszósszal fűszerezve.

Győzni mindenáron - Bajnokok ligája mérkőzések az M4 Sport műsorában

  • 2020. február 24.

A héten két izgalmas Bajnokok Ligája mérkőzést is láthatnak az M4 Sport műsorában.

Kép forrása: https://fr.uefa.com/ Kép forrása: https://fr.uefa.com/

Miközben a magyar szurkolók már a március végi, bolgárok elleni válogatott mérkőzést várjak, amely sikeres megvívása után egy újabb fontos lépést tesz a csapat az Európa Bajnokság felé, ráhangolásként izgalmas futballmérközéseket nézhetünk meg a héten.
Közülük is a szerdai, Real Madrid Mancester City meccs ígérkezik igazi csemegének, ahol korunk két top csapata döntheti el, hogy ki a jobb. Könnyen lehet, hogy közülük kerül ki a végső győztes is. A Manchester City nagyon szeretné megnyerni a BL-t, amit az Realnak az elmúlt években jó pár alkalommal sikerült, de biztosak lehetünk abban, hogy ettől a spanyolok egyáltalán nem lettek jóllakottak, most is ott szeretnének lenni a fináléban.
A keddi mérkőzés is hozhat látványos focit és izgalmakat, mert bár a Napoli az idei évben nem tűnik olyan erősnek, mint korábban, a Barcelona ellen biztos, hogy maximális erőbedobással fognak küzdeni, mert az ő legyőzésük minden csapatnak dicsőség.
A mérkőzéseket kedden és szerdán, 21 órai kezdéssel nézhetik meg az M4 Sport műsorában, de élőben és ingyenesen követhetik figyelemmel a mindigTV GO alkalmazás használatával is. Mind a két napon, 23 óra 15 perces kezdéssel, összefoglaló nézhető meg az aznapi párosítás másik összecsapásáról, kedden a Chelsea-Bayer München meccsről - ez is ígér izgalmakat -, míg másnap a Lyon-Juventus mérkőzésről.

Oldal tetejére