• 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
  • 2021. november 2.
Amikor a bűnös ítélet nélkül kisétál a tárgyalásról, annál nincs rosszabb érzés.

Gyorstippek tévézéshez

  • 2015. augusztus 19.

Pár kedves, rövid tippel segítenénk felkészülni az egyre gyakoribb, zordabb időjárású időszakokra, amikor a kültéri programok helyét egyre inkább átveszik a szobában, s gyakran tévézéssel töltött órák.

Mi, magyarok amúgy is előkelő helyen végzünk minden évben az európai tévénézési versenyben, az átlag magyar több mint napi 5 órát tölt a készülékek előtt, megelőzve a szintén dobogós olasz és angol nézőket. Ha pedig tévézünk, jobb előre átgondoltan megtervezni, mivel vegyük körbe magunkat a kedvenc kanapénk előtti asztalkán.


Tipp 1.

Már amikor a redőnyt leengedjük, érdemes megragadnunk a távirányítókat, nehogy valamelyik családtag elorozza a választás jogát tőlünk. Fontos tudnivaló, hogy gondolatban fussuk át, hogy a tartalék elemeket a távirányítóhoz melyik konyhafiókba rejtettük.

Tipp 2.

Nem árt az sem, ha végiggondoljuk, van-e elegendő pattogatott kukorica, chips, üdítő, rágógumi, és sok-sok papír zsebkendő (a romantikus filmekhez). A telefonokat halkítsuk le, és indulhat a maratoni tévézés!

Tipp 3.

Érdemes lehetet kedvenc sporteszközünket kikészíteni a közvetítés idejére, melynek segítségével utánozhatjuk a sportolókat, adogatás vagy 11-es rúgás közben is. Intelem: fontos egyeztetnünk, hogy a lakás biztosításunk mire terjed ki!

Tipp 4.

Ha véletlenül le kell ugranunk a boltba, gondoljunk arra, hogy kedvenc gyermekünk átveszi a gondosan előkészített terepet, és elfogyasztja csemegéinket. Talán érdemes zárszekrénybe tenni…


+1

Végezetül egy gondolatkísérlet, vajon milyen kép készülhet rólunk, ha a TV fényképezni tudna? :)

Oldal tetejére