• 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.
  • 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.

Ezt jól kifőzték – az Ízig-vérig című sorozat a VIASAT3 műsorában

  • 2019. március 25.

Egészen április 22-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a VIASAT3 tévéadó műsorait.

Kép forrása: www.viasat3.hu Kép forrása: www.viasat3.hu

És a kódolatlan időszak azonnal egy premierrel indul, hiszen március 25-én este mutatja be az adó új saját gyártású vígjáték sorozatának, az Ízig-vérignek az első részét. A történet főszereplője egy tehetséges séf-házaspár. Éva (Gryllus Dorka) és András (Simon Kornél) egy Balaton-felvidéki étterem vezetői. Minden szép és jó, azonban András félrelépett és a pár a válás mellett döntött.

Az étterem pedig Éváé lett, András pedig egy új helyet nyit a régi, közös étterem mellett. És innentől beindul a kőkemény, kegyelmet nem ismerő csata a vendégekért és a legjobb étterem címért, amiből a falu összes lakója és a két fél barátai is bőven kiveszik a részüket, mindenki annak a pártjára állva, akihez közelebb állt.
Sajnos egy válás, egy házaspár közötti harmónia felbomlása nagyon sok negatív energiát is fel tud szabadítani. Jobb lenne békében elválni, de néha ez nagyon nem megy. És ha ebbe még üzleti, pénzügyi dolgok is belekeverednek, akkor még nehezebb a higgadt cselekvés. De mi lesz a vetélkedés vége? Két szuper étterem, vagy csődbe megy mindenki? Esetleg egy nagy kibékülés a végére? Meglátjuk, de addig is biztos, hogy sok vicces és izgalmas eseményt láthatunk az új sorozatban.
Az Ízig-vérig első részét március 25-én, hétfőn, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a VIASAT3 műsorában, melyet most egészen április 22-ig minden egyes mindigTV felhasználó kódolatlanul érhet el. Ebben az időszakban a VIASAT3 műsora a mindigTV GO-n is ingyenesen lesz elérhető.

Oldal tetejére