• 2019. november 13.
2019. november 11. és 24. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Sport1 műsorát.
  • 2019. november 11.
A műkincsek magas értéke igen vonzó a bűnözők számára. De miért lopja el valaki egy kép másolatát?
  • 2019. november 7.
Mi van akkor, ha már csak azokra számíthatunk, akik a legörültebb dolgokra is képesek.
  • 2019. november 6.
2019. november 4 és 24. között minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát.

  • 2019. november 5.
2019. november 4 és 17. között minden egyes MinDig TV néző kódolatlanul érheti el az AMC műsorát.

Ember és a természet – A fák történetei című sorozat az M5 TV műsorában

  • 2019. szeptember 9.

A Föld története akár fák bemutatásával is elmesélhető

Kép forrása: https://www.arte.tv/ Kép forrása: https://www.arte.tv/

A hatalmas törzsükkel szilárdan álló fák az erőt, a megbízhatóságot sugallják az embernek. A fákhoz számtalan monda kapcsolódik, és az is tény, hogy vannak olyan példányok is a Földön, amelyek több száz éve állnak ugyanazon a helyen - némelyik talán ezer évnél is régebb óta -, szóval sok mindent „láttak”, igazán izgalmas lenne, ha mindezt szavakkal is el tudnák mondani.
Azonban amit nem mondanak ki a fák, azt elmesélik A fák történetei című sorozat készítői, akik az egész világot bejárták, hogy különleges egyedeket mutassanak be. Fákat, amelyek szoros kapcsolatban állnak a környezetükben élőkkel. Hatalmas törzsek, göcsörtös ágak, lombozat, amelyik már több generációnak adott árnyékot. Azt gondolom, hogy nagyon érdekes és tanulságos utazásra hív bennünket ez a sorozat.
A fák történetei aktuális részeit kedd esténként nézhetik meg az M5 TV műsorában – 19 óra 35 perces kezdéssel -, szeptember 10-én a tíz részes sorozatmásodik része látható, mely az Apáról fiúra címet kapta. A sorozat epizódjait ingyen és élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV alkalmazás segítségével is.

Oldal tetejére