• 2019. március 21.
Kutyák régóta segítik a rendőrség munkáját és népszerű szereplői a nyomozós sorozatoknak is.
  • 2019. március 19.
A szerelem nem ismer határokat, akkor és azt találja meg, aki éppen soros, legyen ő akár az Egyesült Államok elnöke.
  • 2019. március 18.
Március második felében a tudományos élet kerül főszerepben a MinDig TV-nél, hiszen egészen március 31-ig kódolatlanul érhetik el a MinDig TV felhasználók a National Geographic TV műsorát.
  • 2019. március 13.
Nem az azonos kor és nem is a vérrokonság határozza meg két ember szoros kapcsolatát.

Elnöki feladat – A kijelölt túlélő az AXN műsorában

  • 2019. március 12.

Egészen március 24-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN izgalmas műsorkínálatát.

Kép forrása: https://www.mafab.hu/ Kép forrása: https://www.mafab.hu/

A kódolatlan időszakban kerül sor A kijelölt túlélő című thrillersorozat premierjére. Tom Kirkman az Egyesült Államok kormányzatának egy alacsonyabb rangú pozíciójában tevékenykedő hivatalnoka. Amikor azonban az elnök évértékelő beszéde alatt terrortámadás éri a Capitoliumot, és az összes vezető politikus életét veszti, Kirkman hirtelen az Egyesült Államok elnöke lesz.

Kirkman feladat több szempontból sem egyszerű. Lelket kell öntenie a kétségbeesett és megzavarodott emberekbe, biztosítania kell az ország zavartalan működését, miközben le kell lepleznie a támadás kitervelőit és gondolni kell a családja biztonságára is, hiszen új pozíciójával ők is kiemelt célpontjai lehetnek egy újabb merényletnek.
A kijelölt túlélő című sorozat premierjére március 12-én, kedden, 21 órától kerül sor az AXN tévéadón, dupla epizóddal. A sorozat főszerepében Kiefer Sutherland-et láthatjuk. A kódolatlan időszakban, azaz március 24-ig az AXN műsora minden felhasználó számára a mindiGo TV szolgáltatásban is ingyenesen lesz elérhető.

Oldal tetejére
});