• 2019. május 23.
Valaki virágot rendel, de nem a hódolatát kívánja kifejezni, hanem gyanúba akarja keverni a csokor készítőjét.
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
  • 2019. május 17.
Négy jó barát egy nap arra ébred, hogy szeretné motoron keresztül szelni Amerikát.
  • 2019. május 13.
Minden évben Európa kiválasztott énekesei és zenekarai összemérik tudásukat, hogy megállapítsák ki a legjobb. Ez az Eurovíziós Dalfesztivál.
  • 2019. május 8.
Az idei év nagy kérdése, hogy le tudja-e szorítani valaki Lewis Hamiltont a trónjáról.

Elnöki feladat – A kijelölt túlélő az AXN műsorában

  • 2019. március 12.

Egészen március 24-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN izgalmas műsorkínálatát.

Kép forrása: https://www.mafab.hu/ Kép forrása: https://www.mafab.hu/

A kódolatlan időszakban kerül sor A kijelölt túlélő című thrillersorozat premierjére. Tom Kirkman az Egyesült Államok kormányzatának egy alacsonyabb rangú pozíciójában tevékenykedő hivatalnoka. Amikor azonban az elnök évértékelő beszéde alatt terrortámadás éri a Capitoliumot, és az összes vezető politikus életét veszti, Kirkman hirtelen az Egyesült Államok elnöke lesz.

Kirkman feladat több szempontból sem egyszerű. Lelket kell öntenie a kétségbeesett és megzavarodott emberekbe, biztosítania kell az ország zavartalan működését, miközben le kell lepleznie a támadás kitervelőit és gondolni kell a családja biztonságára is, hiszen új pozíciójával ők is kiemelt célpontjai lehetnek egy újabb merényletnek.
A kijelölt túlélő című sorozat premierjére március 12-én, kedden, 21 órától kerül sor az AXN tévéadón, dupla epizóddal. A sorozat főszerepében Kiefer Sutherland-et láthatjuk. A kódolatlan időszakban, azaz március 24-ig az AXN műsora minden felhasználó számára a mindiGo TV szolgáltatásban is ingyenesen lesz elérhető.

Oldal tetejére
});