• 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.

Egy egész hónapnyi filmélmény most kódolatlanul a MinDig TV felhasználók számára

  • 2020. március 4.

2020. március hónapban minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Film4 műsorát.

Kép forrása: https://musor.tv/ Kép forrása: https://musor.tv/

Egy egész hónapba nagyon sok film megnézése fér bele, nem is könnyű dolog néhányat kiemelten a tévénézők figyelmébe ajánlani, de azért megpróbáljuk, hogy lássák, milyen sokszínű kínálattal várja ebben a hónapban is a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat a Film4 tévéadó.
Például egy olyan klasszikussal, mint az Angol beteg című alkotás, mely annak idején kilenc Oscar-díjat nyert, és egy felejthetetlen történetet mesél el a háború kegyetlenségéről, a veszteségről és a túlélésről. Az Angol beteg című filmet március 6-án este nézhetik meg a Film4-en.
Egészen más korba és közegbe vezeti el a nézőket a Lovagregény című film, melynek főhőse, William Tatcher eddig csak dumával próbálta meggyőzni a környezetét saját maga nagyságáról, de most egészen más szintre lépett a nagyotmondásban. Mikor az ura egy lovagi torna során eltávozik az élők sorából, William magára ölti annak nemesi páncélzatát és álnéven lovagi tornákon indul, ahol sikeresen szerepel. Hamarosan rátalál a szerelem is, de ezzel együtt egy féltékeny ellensége is lesz, aki kinyomozza, hogy William nem is nemes, csak egy közönséges csaló. A lovagregény című filmet március 8-án, vasárnap, 15 óra 30 perctől nézhetik meg a Film4 műsorában.

Oldal tetejére