• 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.

Egész októberben kódolatlanul érhető el a FILM4 csatorna a MinDig TV felhasználók számára

  • 2019. október 1.

Októberben is kényezteti a nézőit a MinDig TV csatorna

  Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

2019 október 1-től egészen a hónap végéig, azaz október 30-ig minden mindigTV felhasználó kódolatlanul érheti el a FILM4 tévécsatorna műsorát. Ebben az időszakban is nagyszerű filmek várják a kikapcsolódásra és kellemes szórakozásra vágyókat, de komolyabb témákat érintő alkotásokkal találkozhatnak.
Például rögtön október 3-án, este, amikor 22 óra 20 perctől nézhetik meg a WikiLeaks-botrány című filmet. Julian Assange – Benedict Cumberbatch megformálásában – és egy barátja – őt Danile Brühl játssza – egy olyan weboldalt hoztak létre, melyen bárki – akár a személyes adatai megadása nélkül – bizalmas információk oszthat meg, ha egy állam visszaéléséről szerez információt. Az oldal működése természetesen óriási ellenkezést váltott ki a hatalom képviselőiből, mert számos kényes esetről lebbentette fel a fátylat.
De októberben várja még Önöket az Érzelem és értelem, A vér és méz földje, a Diana és az Egy veszedelmes elme vallomásai című filmek, hogy csak néhány vonzó címet emeljünk ki a bőséges kínálatból.
Nézzenek nagyszerű filmes alkotásokat kódolatlanul egész októberben a FILM4 műsorában, mely ebben az időszakban ingyenesen nézhető a mindigTV GO alkalmazás használatával is.

Oldal tetejére