• 2019. július 15.
Idén a dél-koreai Kvandzsu ad otthont a vizes világbajnokság sporteseményeinek.
  • 2019. július 11.
Kelet számunkra csupa titok, próbáljuk megérteni, de ez nem mindig egyszerű.
  • 2019. július 8.
Az 1800-as évek második felének pezsgő gazdasági környezetében sok nagyszerű vállalkozás indult útnak.
  • 2019. július 4.
A polinéziai szigetvilág izgalmas környezetébe viszi el a tévénézőket ez a kedves film.
  • 2019. július 1.
Bátraké a szerencse, ahogy a mondás tartja és most néhány sztárpáros a tévéképernyőn mutathatja meg, hogy mire hajlandó a végső győzelemért.

Édes otthon - a Szeretünk, doki című sorozat a Duna TV műsorában

  • 2019. április 11.

Amikor valaki sikeres és fut vele a szekér, akkor könnyen beleeshet abba a hibába, hogy különbnek gondolja magát mindenki másnál.

Kép forrása: https://www.mediaklikk.hu Kép forrása: https://www.mediaklikk.hu

Hugh Knight szívsebész és nagyszerű orvos, akinek nagy jövőt jósolnak. Jelenleg éppen egy műszív kifejlesztésén dolgozik és miközben a hivatását a legmagasabb színvonalon űzi, a napi feszültséget a magánéletében vezeti le. A jóképű férfi a nők nagy kedvence, és ő nem veti meg a gyengébb nem társaságát, sőt az alkoholt sem. Nősülni pedig a legkevésbé sem szeretne, pillanatnyilag bőven megelégszik azzal, hogy az év agglegényének választották meg.

Egy nap azonban elhagyja a dokit a szerencséje és az orvosi törvényszék egy évre visszaküldi a szülővárosába dolgozni. Hugh visszakerülve gyermek és fiatalkora helyszínére, családja körébe, egyszer csak elkezdi megmutatni az benne rejlő jó tulajdonságait is. Kedves és figyelmes kisvárosi orvos lesz belőle.
A Szeretünk, doki sorozat első részét április 14.-én, vasárnap, 18 óra 35 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV szolgáltatás használatával is.

Oldal tetejére