• 2019. szeptember 9.
A Föld története akár fák bemutatásával is elmesélhető
  • 2019. szeptember 5.
Azeroth békés világát egyik napról a másikra fenekestül forgatják fel veszedelmes lények.
  • 2019. szeptember 2.
Egy családtag nyomtalan eltűnésében a bizonytalanság lehet a legborzasztóbb elem.

  • 2019. augusztus 29.
A rendőr is ember, így előfordul, hogy a legjobb szándék ellenére is hibázik.

Doktorból pandúr - a Sherlock és én című film a Duna TV műsorában

  • 2019. szeptember 11.

Sherlock Holmes a világ talán a világ legokosabb nyomozója. Vagy mégsem?

Kép forrása: http://www.fanpop.com/ Kép forrása: http://www.fanpop.com/

A Sherlock történeteket az elmúlt években a legkülönbözőbb szempontok szerint dolgozták fel. Volt, amikor a mai korba helyezték át az eseményeket és olyan sorozat is, ahol de Watson-t hölgy alakította.
A Duna TV-ben látható filmben egy teljesen új szempontot vetnek fel, mégpedig azt, hogy valójában a doktor volt a lángész, Sherlock csak arra kellett neki, hogy elterelje a figyelmet. Watson valójában egy állástalan színészt
bérelt fel, hogy eljátssza a mesterdetektív karakterét, míg ő a háttrében zavartalanul nyomozhat. Igen ám, de egy napon a doktornak nyoma vész, így a színész kénytelen a kezébe venni a nyomozást, bár erre a képességei a legkevésbé sem
teszik alkalmassá. Valószínűleg lesz jó néhány komikus jelenet, de azért reméljük, hogy a botcsinálta detektívnek sikerül megoldania az ügyet, így előkerül doktor Watson a film végére.
A Sherlock és én című filmet szeptember 14-én, szombaton, 19 óra 45 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV műsorában, de élőben és ingyen követhetik figyelemmel a mindiGO TV alkalmazás segítségével is.

Oldal tetejére