• 2019. november 13.
2019. november 11. és 24. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Sport1 műsorát.
  • 2019. november 11.
A műkincsek magas értéke igen vonzó a bűnözők számára. De miért lopja el valaki egy kép másolatát?
  • 2019. november 7.
Mi van akkor, ha már csak azokra számíthatunk, akik a legörültebb dolgokra is képesek.
  • 2019. november 6.
2019. november 4 és 24. között minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát.

  • 2019. november 5.
2019. november 4 és 17. között minden egyes MinDig TV néző kódolatlanul érheti el az AMC műsorát.

Doktorból pandúr - a Sherlock és én című film a Duna TV műsorában

  • 2019. szeptember 11.

Sherlock Holmes a világ talán a világ legokosabb nyomozója. Vagy mégsem?

Kép forrása: http://www.fanpop.com/ Kép forrása: http://www.fanpop.com/

A Sherlock történeteket az elmúlt években a legkülönbözőbb szempontok szerint dolgozták fel. Volt, amikor a mai korba helyezték át az eseményeket és olyan sorozat is, ahol de Watson-t hölgy alakította.
A Duna TV-ben látható filmben egy teljesen új szempontot vetnek fel, mégpedig azt, hogy valójában a doktor volt a lángész, Sherlock csak arra kellett neki, hogy elterelje a figyelmet. Watson valójában egy állástalan színészt
bérelt fel, hogy eljátssza a mesterdetektív karakterét, míg ő a háttrében zavartalanul nyomozhat. Igen ám, de egy napon a doktornak nyoma vész, így a színész kénytelen a kezébe venni a nyomozást, bár erre a képességei a legkevésbé sem
teszik alkalmassá. Valószínűleg lesz jó néhány komikus jelenet, de azért reméljük, hogy a botcsinálta detektívnek sikerül megoldania az ügyet, így előkerül doktor Watson a film végére.
A Sherlock és én című filmet szeptember 14-én, szombaton, 19 óra 45 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV műsorában, de élőben és ingyen követhetik figyelemmel a mindiGO TV alkalmazás segítségével is.

Oldal tetejére