• 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.
  • 2018. szeptember 7.

Nagy siker a tévénézők körében A mi kis falunk című vígjátéksorozat, egész biztosan sokan örülnek annak, hogy szeptemberre megérkezett a széria harmadik évada.
  • 2018. szeptember 4.
Egy finom ebéd, egy szép tálalás megalkotása komoly feladat és a munkafolyamatot, valamint a végeredményét szívesen követik figyelemmel a tévénézők is.

Csiszolatlan gyémánt – az Állj, vagy jövök! az RTL Klub műsorában

  • 2017. augusztus 14.


Arra a helyzetre, hogy valakit egy gyémántrablás során kapnak el, még nem igazán mondhatjuk azt, hogy pech, de arra, hogy az elrejtett gyémánt fölé pont egy rendőrségi épületet húzzanak fel, na, az már igencsak bosszantó.

Kép forrása: yesmovies.to/ Kép forrása: yesmovies.to/

Ebből a rövid leírásból is sejthető, hogy főhősünk egy szerencsétlen sorsú figura. Logan – Martin Lawrence alakítja – tolvajnak elsőrangú, de egyben egy igen nagy balek is. Gyémántrablási akciója is kudarcba fullad, mert ugyan sikerül meglépnie egy húszmillió dollárt érő zsákmánnyal, azonban hamarosan körbezárják és nincs esély a menekülésre.

Egyetlen megoldást lát: a gyémántot elrejti egy építkezési területen, és azzal a kellemes tudattal vonul börtönbe, hogy kiszabadulása után gazdag ember lesz.

Szabadulása után szembesül azzal, hogy a telken éppen a rendőrség kerületi központja épült fel. A kincs valahol ott van, már csak hozzá kellene férnie. Logan egyetlen megoldást lát: belép a rendőrség kötelékébe (még szerencse, hogy büntetett előélettel is alkalmazzák).

Innentől pedig kezdetét veszi főhősünk jellemfejlődése, hiszen miközben egyfolytában azon ügyködik, hogy hozzáférjen a kincshez, közben nap, mint nap szembesül azzal, hogy jót is lehet cselekedni.

Martin Lawrence személye garantálja, hogy a balfácán Loganon jókat lehet majd röhögni, egyúttal választ kaphatunk arra a kérdésre is, hogy valóban a rablóból lesz-e a legjobb pandúr.

Az Állj, vagy jövök! című filmet augusztus 15-én, kedden, 21 óra 35 perctől nézhetik meg az RTL Klub műsorában.

Oldal tetejére