• 2019. február 14.
Bohumil Hrabal írásai egy olyan korszakot idéznek meg, amelyik még annak is ismerős és szimpatikus, aki nem élt benne.
  • 2019. február 12.
A kínai kultúrát és gasztronómiát sokan kedvelik, de azoknak is érdemes figyelemmel kísérni az M5 sorozatát, akik most ismerkednek vele.
  • 2019. február 7.
Sok sportkarrier törik derékba akkor, amikor a hirtelen jött népszerűség és a pénz hatására a versenyzőt egészen más dolgok kezdik érdekelni, mint az edzés.
  • 2019. február 4.
Amikor egy házasság felbomlik, akkor nagyon nem mindegy, hogy voltak-e gyerekei a házaspárnak,
mert ha igen, akkor elkerülhetetlen a folyamatos kapcsolattartás, egyeztetés.
  • 2019. február 1.
Till Attila szemmel láthatóan jól érzi magát a kamera mindkét oldalán. A Tiszta szívvel című filmet rendezőként jegyzi.

Az ígéret szép szó – A Cleveland Show a Humor+ műsorában

  • 2018. május 22.

Ezen a héten a kiadós nevetésé a főszerep a MinDig TV-ben, hiszen most egészen május 27-ig kódolatlanul érheti el a Humor+ műsorát minden MinDig TV felhasználó.

 Kép forrása: https://humorplusz.hu Kép forrása: https://humorplusz.hu

A Humor+ csatornán Amerika népszerű vígjátéksorozatainak hazánkban eddig még nem látott epizódjait kísérhetik hétről-hétre figyelemmel. Ilyen például A Cleveland Show című animációs sorozat is.
Cleveland Brown népszerű és csendes. Nem régen vált el és kamasz fiával visszaköltözött szülővárosába, ahol ismét találkozik fiatalkori nagy szerelmével, Donnával. Donna annak idején nem viszonozta az ifjú Cleveland érzéseit, aki ennek ellenére azzal búcsúzott tőle, hogy hozzá bármikor jöhet, ő örömmel fog vele élni.
A kívánsága most beteljesedik, miután Donnát elhagyta a férje. A nő két gyermekével érkezik az új kapcsolatban, így a szülők mellett az új testvéreknek is össze kell szokniuk.
A helyzetüket egyáltalán nem teszik könnyebbé furcsa szomszédiak, például a beszélő medve-család.
Cleveland történetébe igen sokan tudjuk beleképzelni magunkat, másoknak pedig érdekes lehet látni, hogy miként működik egy ilyen új család, milyen gondok és milyen szépségek adódhatnak.
A Cleveland Show aktuális részeit hétköznap esténként tekinthetik meg a Humor+ csatornán (ezen a héten kedden, szerdán és csütörtökön, 23 óra 30 perces kezdéssel).

Oldal tetejére
});