• 2019. május 23.
Valaki virágot rendel, de nem a hódolatát kívánja kifejezni, hanem gyanúba akarja keverni a csokor készítőjét.
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
  • 2019. május 17.
Négy jó barát egy nap arra ébred, hogy szeretné motoron keresztül szelni Amerikát.
  • 2019. május 13.
Minden évben Európa kiválasztott énekesei és zenekarai összemérik tudásukat, hogy megállapítsák ki a legjobb. Ez az Eurovíziós Dalfesztivál.
  • 2019. május 8.
Az idei év nagy kérdése, hogy le tudja-e szorítani valaki Lewis Hamiltont a trónjáról.

Az ígéret szép szó – A Cleveland Show a Humor+ műsorában

  • 2018. május 22.

Ezen a héten a kiadós nevetésé a főszerep a MinDig TV-ben, hiszen most egészen május 27-ig kódolatlanul érheti el a Humor+ műsorát minden MinDig TV felhasználó.

 Kép forrása: https://humorplusz.hu Kép forrása: https://humorplusz.hu

A Humor+ csatornán Amerika népszerű vígjátéksorozatainak hazánkban eddig még nem látott epizódjait kísérhetik hétről-hétre figyelemmel. Ilyen például A Cleveland Show című animációs sorozat is.
Cleveland Brown népszerű és csendes. Nem régen vált el és kamasz fiával visszaköltözött szülővárosába, ahol ismét találkozik fiatalkori nagy szerelmével, Donnával. Donna annak idején nem viszonozta az ifjú Cleveland érzéseit, aki ennek ellenére azzal búcsúzott tőle, hogy hozzá bármikor jöhet, ő örömmel fog vele élni.
A kívánsága most beteljesedik, miután Donnát elhagyta a férje. A nő két gyermekével érkezik az új kapcsolatban, így a szülők mellett az új testvéreknek is össze kell szokniuk.
A helyzetüket egyáltalán nem teszik könnyebbé furcsa szomszédiak, például a beszélő medve-család.
Cleveland történetébe igen sokan tudjuk beleképzelni magunkat, másoknak pedig érdekes lehet látni, hogy miként működik egy ilyen új család, milyen gondok és milyen szépségek adódhatnak.
A Cleveland Show aktuális részeit hétköznap esténként tekinthetik meg a Humor+ csatornán (ezen a héten kedden, szerdán és csütörtökön, 23 óra 30 perces kezdéssel).

Oldal tetejére
});