• 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?
  • 2021. április 29.
Amikor egy korlátozott képességű csapat zseninek képzeli magát, akkor előfordulnak furcsa helyzetek.
  • 2021. április 2.
Rómeó és Júlia modern története egy kis paradicsomszósszal fűszerezve.

Apa csak egy van - a Papás Babás című sorozat az M2/Petőfi TV műsorában

  • 2018. augusztus 24.


Sok férfi rémálma, hogy egy napon egy újszülöttet talál az ajtaja elé letéve, azzal a használati utasítással, hogy neveld fel.

Kép forrása: http://media-addict.hu/ Kép forrása: http://media-addict.hu/

Ben éppen egy új albérletbe rendezkedett be testvérével és legjobb haverjával, amikor megérkezik a küszöbükre egy kisbaba. A gyermeknek Ben az apja, és az anya úgy gondolta, hogy jobb kezekben lesz nála a csecsemő.
Első meglepetésükből felocsúdva, a három jó barát úgy dönt, hogy vállalják a kihívást és gondos szülei lesznek a kis Emmának, biztosítva számára boldog gyermekkort. Örömmel csatlakozik a csapathoz a fiúk kissé bohókás édesanyja is, és Riley, egy régi barátnőjük, aki reménytelenül szerelmes Benbe.
Aki foglalkozott már kisgyermekkel, az tudja, hogy mennyire összetett feladat a nevelés, a gondoskodás. Szurkoljunk a fiúknak, hogy ügyesek legyenek és ne bánják meg, hogy belevágtak a babázásba. Bár ezzel a sorozattal feltehetőleg a női nézőket célozták meg, azért nem árt, ha az erősebb nem képviselői is belenéznek egy-egy epizódba, hiszen előbb vagy utóbb mindenkit elér az apaszerep, és ilyenkor minden tapasztalat jól jöhet.
A Papás Babás című sorozat aktuális részeit hétköznaponként, 21 óra 05 perces kezdéssel nézhetik meg a TV2/Petőfi TV műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a mindigTV APP használatával is.

Oldal tetejére