• 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.

Álomházak és az aukciók világa a Spektrum Home műsorában

  • 2020. április 26.

Lakásfelújítás, kutyatartás, főzési tanácsok, babaváros és tartalmas beszélgetések.

kép forrása: http://www.spektrumhome.hu/ kép forrása: http://www.spektrumhome.hu/

A Minden pénzt megér című új, nyolcrészes műsor az aukciók világába enged bepillantást, megismertetve a nézőkkel, hogy miként cserélnek tulajdonost - olykor egészen elképesztő összegért - festmények, műtárgyak, gyűjtemények.
Galéria tulajdonosokat, gyűjtőket és szakértőket kérdez a műsorban Veiszer Alinda, akik sok érdekes részletet megosztanak korábbi aukciókról, legendás gyűjteményekről. A Minden pénzt megér új részeit szombat esténként, 23 órai kezdéssel láthatják.
Szintén a szombati napokon - a délutáni műsorsávban - láthatják a Jön a baba adásait, melyben négy gyermeket váró anyuka életét követhetjük nyomon a babavárás, a szülés és a gyermekágyas időszak végigkövetésével, Hadas Kriszta segítségével.

Az Álomház című sorozat epizódjait viszont hétköznapokon követhetik figyelemmel. A sorozatban a Scott fivérek, azaz a Property Brothers segít a szerencsés kiválasztottaknak abban, hogy az otthonuk még tökéletesebb legyen. A műsor érdekessége, hogy a két testvér elképzelése olykor teljesen eltérő a jó megoldásról, mert van, hogy az egyikük a ház felújítása mellett kardoskodik, míg a másik az eladása és egy új megvásárlása mellett teszi le a voksát.

Lakásfelújítás, kutyatartás, főzési tanácsok, babaváros és tartalmas beszélgetések - A Spektrum Home sokszínű műsorai között mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelő tartalmat.

Oldal tetejére