• 2019. december 11.
Mindenkivel előfordulhat, hogy úgy érzi, nem bír megfelelni az elvárásoknak.
  • 2019. december 9.
Segíteni mindig jó, főleg olyan helyzetekben, amikor másképpen nem oldódna meg a probléma.

  • 2019. december 5.
Az ünnepi időszak egyik legszebb eseménye a Prima Primissima Díjátadó Gála.
  • 2019. december 3.
2019. december 2. és 15. között minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Super TV2 műsorát.

Adventi kalendárium és fakanál – ünnepi időszak a TV Paprika műsorában

  • 2019. december 3.

2019. december 2. és 15. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a TV Paprika műsorát.

Kép forrása:  http://tvpaprika.hu/ Kép forrása: http://tvpaprika.hu/

December 1. és 24. között minden nap, 19 óra 15 perkor nyílik ki a TV Paprika adventi kalendáriumának egy újabb ablaka, amely mögött egy, az ünnepi asztalra kitehető finomság elkészítésének a titkai vannak. Rögtön utána pedig a TV Paprika karácsonya című műsor következik, melyben a nagy négyes, azaz Bede Róbert, Dános Tamás, Havas Dóra és Jókuti András segítenek összeállítani az ünnepi menüt és praktikus ötletekkel segítik és teszik jókedvűvé, kapkodás mentessé a karácsonyi készülődést.

Az ünnepi időszakra nagyon sok saját gyártású műsorral készül a TV Paprika, de azért a nézőknek nem kell lemondaniuk a nemzetközi sztárszakácsok konyhai fortélyairól sem, hiszen láthatóak lesznek Jamie-s karácsonyi műsorai – december 2. és 10. között -, december 10-én pedig egy premier is jön: a Jamie egyszerű és gyors karácsonyi kajái. És nem kell nélkülöznünk Nigella karácsonyi műsorait sem, melyeket december 11. és 13. között láthatjuk majd, este 20 órától.

A december nagy részben a főzésről is szól, ilyenkor mindenki több időt tölt a konyhában és nagy segítség lehet egy jó recept, úgyhogy érdemes lesz a kódolatlan időszakban többször is belenézni a TV Paprika műsoraiba.

Oldal tetejére