• 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.

A testnek is és a léleknek is – a Doc Martin a TV4 műsorában

  • 2019. április 1.

A MinDig TV áprilisban sem viccel: ez a hónap mis kódolatlan időszakkal indul.

Kép forrása: http://www.visiontv.ca/ Kép forrása: http://www.visiontv.ca/

Április 1 és 29 között minden egyes mindigTV felhasználó kódolatlanul érheti el a TV4 műsorát. És ebben a hónapban is láthatnak a TV4 műsorában kellemes vígjátékokat – április 6-án például a Herceg a szomszédban, vagy április 11-én a Levél a palackban című filmet – és izgalmas thrillereket is, mint az Országúti ragadozó (április 6-án).
A délutáni és az esti műsorsávban pedig a Doc Martin című sorozat két különböző évadát is figyelemmel kísérhetik. Aki most kapcsolódna be a széria nézésébe, az április 1-én, este 19 óra 55 perces kezdéssel láthatja az első évad legelső részét.
Doc Martin, azaz Dr. Martin Ellingham sikeres londoni sebészi állását kénytelen otthagyni, amikor egy műtét alkalmával rosszul lesz a vér látványától. Körzeti orvosként helyezkedik el és első állomáshelye egy világvégi kis település lesz. Már akkor kellő meglepetést okoz, amikor városi eleganciájával és elegáns autójával megjelenik a kis faluban. De neki is van mit megtanulnia, például azt, hogy a kezelésnek itt lényeges eleme a betegek ,meghallgatása is. Mert egy jó szó, az érdeklődő figyelem is képes gyógyítani.
A Doc Martin aktuális epizódjait hétköznaponként 15 óra 35 perces és 19 óra 55 perces kezdéssel nézhetik meg a TV4 műsorában, mely a kódolatlan időszak alatt a mindigTV GO szolgáltatásban is ingyenesen érhető el a mindigTV felhasználók részére.

Oldal tetejére