• 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?
  • 2021. április 29.
Amikor egy korlátozott képességű csapat zseninek képzeli magát, akkor előfordulnak furcsa helyzetek.
  • 2021. április 2.
Rómeó és Júlia modern története egy kis paradicsomszósszal fűszerezve.

A Puskás Aréna stadionavató mérkőzése az M4 Sport műsorában

  • 2019. november 14.

A péntek esti összecsapás egyben Gera Zoltán búcsúmérkőzése is lesz.

Kép forrása: https://valogatott.mlsz.hu/ Kép forrása: https://valogatott.mlsz.hu/

Elkészült a Budapest sportéletét több évtizeden keresztül meghatározó Népstadion helyén felépített modern Puskás Aréna, melynek avatására egy labdarúgó mérkőzéssel kerül sor. A magyar válogatott Uruguay nemzeti tizenegyével csap össze. Nagyon reméljük, hogy egy jó hangulatú, látványos mérkőzésre kerül majd sor, amelyikről nem fognak hiányozni a szép jelenetek és a gólok sem.

Az ünnepi hangulatot tovább fogja fokozni, hogy a drukkerek ezen az estén köszönhetnek el a pályafutását befejező Gera Zoltántól, aki az elmúlt időszak egyik leginkább szerethető és tisztelhető játékosa volt.
A péntek este az ünneplésé, de utána mindenki figyelme már a kedd esti Wales – Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre irányul, melynek nagy tétje, hogy kijut-e egyenes ágon a jövő évi kontinenstornára a magyar labdarúgó válogatott.

Mind a két mérkőzést élőben nézhetik meg az M4 Sport műsorában: a Puskás Aréna stadionavatóját november 15-én, pénteken, 19 órától; a Wales – Magyarország összecsapást pedig november 19-én, kedden, 20 óra 45 perces kezdéssel (és élőben és ingyen nézhetik a mindigTV GO alkalmazás használatával is).

Oldal tetejére