• 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.

A gasztronómia változatos világa két hétig kódolatlanul a MinDig TV nézői számára

  • 2019. október 30.

2019 október 30. és november 13. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a LiChi TV műsorát.

Kép forrása: https://www.imdb.com/ Kép forrása: https://www.imdb.com/

A TV2 gasztrocsatornája, a LiChi tévé hazánk és a nagyvilág konyhaművészetébe enged bepillantást a nézőknek profi szakácsok és lelkes amatőrök közreműködésével. A csatorna saját gyártású műsorai között megtalálhatjuk a Konyhatündért, a Henteseket vagy a Lázár és Géza retró konyhasót.

A kódolatlan időszak alatt, november 4-én lesz a premierje a Food Porn című új sorozatnak, melyet Michael Chernow vezet, és végigjárhatjuk vele a világ legkülönbözőbb városait, ahol olyan ínycsiklandó fogásokat kóstolnak meg, amelyek már látványukban is igazán vonzóak.
Az Éhes tesók – csóró kajákban pedig a YouTube sztár Fung tesók Amerika legolcsóbb, de annál finomabb ételeit kutatják fel.
De nem maradhatnak el a régi kedvencek sem, mint Jamie Oliver vagy Nigella Lawson vagy Stahl Judit főzős műsora. És biztosan sok embert ültetnek a képernyő elé azok a nagyszerű, főzéshez, konyhaművészethez, gasztronómiához kapcsolódó filmek, mint október 31-én az Ízek, imák, szerelmek, november 1-én Az élet ízei vagy november 2-án a Bor, mámor, Provance.

Használják ki a két hetes – október 30 és november 13 között – tartó kódolatlan időszakot és nézzenek gasztronómiai tematikájú műsorokat és filmeket a LiChi TV-ben, csak arra vigyázzanak, hogy soha ne üljenek le korgó gyomorral a televízió elé, mert akkor biztos, hogy ki kell menniük majd adás közben a konyhába bekapni egy falatot.

Oldal tetejére