• 2019. március 19.
A szerelem nem ismer határokat, akkor és azt találja meg, aki éppen soros, legyen ő akár az Egyesült Államok elnöke.
  • 2019. március 18.
Március második felében a tudományos élet kerül főszerepben a MinDig TV-nél, hiszen egészen március 31-ig kódolatlanul érhetik el a MinDig TV felhasználók a National Geographic TV műsorát.
  • 2019. március 12.
Egészen március 24-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN izgalmas műsorkínálatát.
  • 2019. március 11.
Új mexikói filmsorozat epizódjait követhetik figyelemmel keddtől minden hétköznap délután a TV2-n.

A barátságról - A pillangó című film a Duna Tv műsorában

  • 2019. március 13.

Nem az azonos kor és nem is a vérrokonság határozza meg két ember szoros kapcsolatát.

Kép forrása: https://gyerektv.com/ Kép forrása: https://gyerektv.com/

Elisa mindösszesen kilenc éves, de édesanyjának – aki egyedül neveli a kislányt – nem igazán jut ideje arra, hogy foglalkozzon vele. Egy alkalommal nem megy a lányért időben és a kissé mogorva szomszéd öregúr – Julien - kíséri haza Elisa-t. Julien minden idejét a lepkegyűjteményének szenteli. A kislánynak nagyon megtetszenek a lepkék, és amikor Julien egy alkalommal az Alpokba indul, akkor elrejtőzik az autójába. Bár az ötlet, hogy együtt kiránduljanak, elsőre egyáltalán nem tetszik az öregúrnak, végül nekivágnak a túrának az Isabelle nevű igen ritkának számító pillangófaj nyomában, és az együtt töltött idő végül alapjaiban változtatja meg a barátságukat és az életüket is. Mert nemcsak a fiatalságnak, de az öregségnek is meg van a maga szépsége. És amíg az egyik az évtizedek során felhalmozott tudását, bölcsességét adja át, a másikuk a fiatalos érdeklődésével, nyitottságával hat.
A pillangó című filmet március 16-án, szombaton, 20 óra 30 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV szolgáltatás segítségével is.

Oldal tetejére
});